La progressió d'Ansu Fati està sent meteòrica. El jove davanter de només 16 anys està brillant amb el Barça, on ja ha debutat al Camp Nou, ha marcat dos gols i ha regalat una assistència. Ara el premi per les grans actuacions al club blaugrana seria debutar amb la selecció espanyola absoluta.

El Barça no vol perdre Ansu un mes

La Federació Espanyola de Futbol va pensar amb Fati pel Mundial sub17 i per això es va accelerar la seva nacionalització. El Barça, que segueix en hores baixes en la davantera amb Messi i Dembélé lesionats, sap de la importància d'Ansu aquest tram de temporada.

ansu fati barça efe

És per això que si Fati anava amb la sub17, el Barça perdria la seva nova joia per un mes o un mes i mig. Va ser llavors quan va sortir la possibilitat que anés convocat amb la sub21 i inclús amb l'absoluta perquè es tracta d'un jugador únic que només apareix cada molts anys, segons els informes dels entrenadors de la federació i segons ha publicat la Cadena SER.

Aquesta prellista no és vinculant i pot ser que en la llista definitiva hi hagi jugadors que no estiguin en ella. S'haurà d'esperar per veure si Fati és convocat amb l'absoluta.