Carlo Ancelotti no està content amb gaires jugadors de la plantilla, i això explica les poques oportunitats que estan tenint aquesta temporada algunes peces del Reial Madrid. Aquest pot ser el cas de Marco Asensio o de Mariano Díaz, que finalitzen contracte al juny, encara que sens dubte l'exemple més clar és el d'Álvaro Odriozola, que ni tan sols ha debutat encara. Ha hagut de conformar-se amb ser entre la banqueta i la grada, i això difícilment canviarà.

Des que va tornar de la seva cessió a la Fiorentina, 'Carletto' li va deixar molt clar que no entrava en els seus plans i que el millor que podia fer era buscar-se una nova feina. Una recomanació que el basc no va tenir en consideració, i estava convençut que aconseguiria tenir una oportunitat i assentar-se en les rotacions. Però ni l'irregular rendiment de Dani Carvajal ni la lesió que va tenir Lucas Vázquez no van provocar que apostessin per ell.

Alvaro Odriozola entrenament Reial Madrid / Foto: EFE
Alvaro Odriozola/ Foto: EFE

Hi ha diversos motius per explicar l'ostracisme en el qual es troba l'ex de la Reial Societat i del Bayern de Munic. El primer és per què no se li veu amb el nivell necessari per poder ser d'ajuda, i molts menys jugar de titular. Un pensament que comparteix amb Zinedine Zidane, que en el seu moment ja va ser el responsable que l'internacional espanyol hagués de fer les maletes, ja que no confiava en les seves qualitats ofensives ni defensives.

I si això no és suficient, encara hi ha més arguments que justifiquen la postura d'Ancelotti. Perquè fonts properes al vestuari han afirmat que està molt enfadat amb l'actitud d'Odriozola durant els entrenaments i els partits, mostrant-se com una persona tòxica. No s'esforça prou, i no fa cap intent en revertir la preocupant dinàmica en la qual es troba. Al contrari, sembla conformar-se amb ser un descart.

Per tant, és lògic que hagin demanat a Florentino Pérez que el col·loqui el cartell de transferible, i que s'estudiïn totes les ofertes pel defensor de 26 anys.

El Madrid es conforma amb 10 milions d'euros

Per facilitar la tasca de trobar un comprador per a Odriozola, el Madrid li ha col·locat un preu molt accessible, d'únicament 10 milions d'euros. Es conformaran amb obtenir aquesta quantitat, malgrat que en el seu moment, a l'estiu de 2018, van haver de pagar tres vegades més per aconseguir aconseguir els seus serveis.

Florentino Pérez i Ancelotti volen perdre'l de vista, i esperen que el futbolista també col·labori. Fins al moment, no s'han filtrat trucades de cap conjunt que vulgui emportar-se'l, encara que en el passat va sonar per al Sevilla, el Vila-real i el Athletic Club de Bilbao.