L'Ajax és l'autèntic matagegants d'aquesta Champions. Després d'eliminar l'actual campió de les tres últimes edicions, el Reial Madrid, l'equip holandès vol seguir fent història en la màxima competició europea i ha eliminat a la Juventus de Cristiano.

Els deixebles de Cruyff volen seguir somiant

En l'anada dels quarts de final a Holanda, el resultat va ser d'1-1 malgrat que l'Ajax va ser superior​. Aquest equip, caracteritzat per uns futbolistes molt joves i amb ganes de menjar-se el món, han estat els justos triomfadors d'aquesta eliminatòria després d'1-2 en la tornada a Torí.

ajax juventus efe

Els holandesos han remuntat el partit d'aquest dimarts després d'un gol de Cristiano en el minut 28. El crac portuguès ha rematat sol després d'un córner i ha obert la llauna. El VAR ha revisat la diana, però no hi havia res de res.

Els deixebles de Cruyff no han tardat a reaccionar i és que cinc minuts després, Van de Beek ha tornat a posar les taules en el marcador. El migcentre s'ha quedat sol dins l'àrea i no ha fallat en el mà a mà amb Szczesny.

En la represa, l'Ajax s'ha anat imposant sobre el terreny de joc fins que ha empetitit a tot un històric d'Europa com és la Juve. Els italians es defensaven davant els atacs dels holandesos, però el mur ha acabat cedint a pilota aturada.

L'Ajax espera el Tottenham o el City

De Ligt, un dels centrals amb més projecció en el món i que vol fitxar per al Barça, ha marcat l'1-2 després d'un remat amb el cap impossible pel porter polonès. Ziyech ha marcat el tercer, però el VAR ha anul·lat la diana. Superioritat absoluta de l'Ajax fins al xiulet final i a partir d'aquí eufòria dels holandesos.

Ara, esperen rival a les semifinals de la Champions, que serà o Tottenham o Manchester City. Per la seva part, el Barça ha golejat el Manchester United amb un Messi estel·lar (3-0) i els blaugrana tornen a estar a les semifinals de la competició quatre anys després.