Lucas Vázquez pot ser una altra de les sortides que es produeixin en el Reial Madrid. Encara que ara per ara no hi ha absolutament res tancat, ha guanyat força la possibilitat que faci les maletes i marxi a un altre lloc on li garanteixin més protagonisme. Florentino Pérez no s'interposarà a una possible fuga de l'internacional espanyol, que té contracte per un altre any més, però que no té un paper important en els plans de Carlo Ancelotti.

No ha acabat de convèncer amb el rendiment que ha ofert en el present curs, i té una edat avançada, de manera que no veurien amb mals ulls la possibilitat de desfer-se d'ell. I ja ha aparegut el primer pretendent que estaria disposat a allargar la mà al '17': la Juventus de Torí. Els italians no han estat capaços de classificar-se a la pròxima edició de la Champions League, per culpa de la sanció que han rebut, i estan obligats a sotmetre's a una reconstrucció de plantilla.

I un dels noms que s'han anotat a l'agenda és el de l'ex del RCD Espanyol, que aportaria experiència al vestidor, i a més pot jugar en diverses posicions. Si en el Santiago Bernabéu acaben acomiadant-se del gallec, ja tindrien en el punt de mira al crac que arribaria per ocupar la seva posició, i que serviria per competir per la titularitat amb Dani Carvajal, i fins i tot treure-li el lloc, ja que el '2' no ha estat a l'altura de les exigències.

Per això han pensat en Jeremie Frimpong, que s'ha convertit en una de les alternatives que més agraden al Madrid per reforçar la banda, ja que han quedat impressionats amb l'evolució que ha experimentat des que va arribar el Bayer Leverkusen. La passada campanya ja va oferir un nivell molt destacat, però en l'actual ha acabat per explotar les seves sensacionals qualitats, i s'ha convertit en un dels millors del planeta.

Nou gols i 11 assistències són les seves impressionants estadístiques aquest curs, que demostren que és un fora de sèrie. Ofensivament genera molt perill gràcies a la seva velocitat, i a nivell defensiu també ofereix garanties.

50 milions d'euros, la proposta que prepara el Madrid

Xabi Alonso no desitja quedar-se sense el neerlandès, però Florentino Pérez confia a poder convèncer Frimpong perquè abandoni el BayArena, on tampoc no podrà participar en la Lliga de Campions el pròxim curs. I té preparada una oferta de 50 milions d'euros.

Espera que amb això sigui suficient perquè els alemanys el deixin anar-se'n.