Carregant...
Política
En directe
Economia
Esports
En Blau
Societat
Cultura
Internacional
El Temps
Eleccions
Notícies Barcelona
La Gourmeteria
Estil de vida
Consum
Salut
Benestar
Tecnologia
Motor
Opinió
José Antich
Jordi Barbeta
David González
Iu Forn
Pilar Rahola
Enric Vila
Xavier Antich
Elisa Beni
Gonzalo Boye
Montse Castellà
Agustí Colomines
Bernat Dedéu
Bea Talegón
Míriam Díez
Carles Boix
Gemma Marfany
Àngels Martínez Castells
Montserrat Nebrera
Montserrat Dameson
Emília Olivé
Marc Pons
Joan J. Queralt
Josep Gisbert
Cristina Sánchez Miret
Marçal Sintes
Sergi Sol
Tian Riba
ON ECONOMIA
El Caso
Stories
Loteries
Top 20
Efemèrides
L'ull de l'agulla
Newsletter
Club El Nacional
Enquesta 12-M El Nacional
Eleccions Catalunya | DIRECTE
Barça-Olympiacos
Puigdemont
Salvador Illa
Pere Aragonès
Incident Rodalies
Temps Catalunya
Biografia Puigdemont
Grossa Sant Jordi 2024
Preu
llum
avui
Més
Passatemps
Encreuats 156
Pau Vidal
Barcelona. Dimecres, 28 de juny de 2017. 05:00
Temps de lectura: 1 minut
Si tienes problemas para ver el crucigrama, haz clic
aquí
.
Encreuats
Les altres notícies
Bellesa
12.000 valoracions positives, assecador de cabells número 1 a Amazon i rebaixat al 53%; oportunitat
Ángel Pérez
Opinió
Bea Talegón | Despeses d'hipoteca
Bea Talegón
Eleccions a l'Índia
Polèmica a l'Índia pel vot electrònic: com serà revisat?
Anna Solé Sans
restaurant
El restaurant de Barcelona que s’ha fet un nom entre gurmets a cop de cuina alegre i delirant
Víctor Antich
descongelar pa
Com descongelar el pa i que quedi com acabat de fer: una nutricionista comparteix el seu secret
Jordi Tubella
recepta exquisida
Un puré de patata i dos ingredients sorpresa que el milloren: has de conèixer la recepta!
Diego Alías
Editorial
Déu-n'hi-do amb el circ de Sánchez
José Antich
Opinió
Hola, em dic Timothy
Gemma Marfany