Atlètic de Madrid - Barça femení de la Champions: resultat, resum i gols

At. Madrid 0
-
Barça 1
20:00

CRÒNICA | El Barça supera l'Atlètic i passa a les semifinals de la Champions (0-1)

Patiment fins al final, però el Barça ha fet els deures i ha guanyat l'Atlètic de Madrid (0-1). El gol de Kheira Hamraoui en els últims compassos de partit ha servit a les jugadores de Lluis Cortés per plantar-se a la semifinal de la Champions. Tot i el domini total de l'equip culer, les jugadores matalasseres han fet un plantejament ultradefensiu que ha dificultat el seu joc, però el futbol aquest cop ha estat just i el Barça ja pensa en el pròxim partit contra el Wolfsburg. [No et perdis la crònica de la victòria del Barça contra l'Atlètic]

gol hamraoui barça femeni atletic EFE

90+3'

FINAAAAAAL! El Barça, a les semifinals de la Champions després d'eliminar l'Atlètic de Madrid (0-1).

90+2'

Això s'acabarà...

90+1'

🔄 Tercer canvi al Barça: marxa Alexia i entra Vicky Losada.

87'

🔄  L'Atlètic mou fitxa: marxen Sosa i Knaak i entren Chidiac i Anita Marcos.

86'

Quin espectacle del Barça. Hermoso, Aitana i Graham fan una jugada espectacular i després remata Hamraoui. A punt de fer el segon gol.

82'

🔄 Segon canvi al Barça: marxa Oshoala i entra Aitana Bonmatí.

80'

Graham Hansen centra sol al cor de l'àrea, Oshoala prova una xilena espectacular, no caça la pilota, però aquesta queda morta a la frontal de la petita per Hamraoui, que només l'ha de col·locar al pal llarg amb la dreta.

80'

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL D'HAMRAOUI! (0-1)

BARÇA Gol GIF 2019

79'

El Barça no vol la pròrroga. Nova jugada de Mariona, que obre per Graham, s'escapa i no pot realitzar la centrada al segon pal amb comoditat. Córner.

74'

Lindahl atura el gol de Graham. Gran contracop del Barça, que ha estat a punt de marcar.

72'

🔄 Primer canvi a l'Atlètic: marxa Menayo i entra Laurent.

69'

TORNA A PERDONAR EL BARÇA! Centrada de Torrejón que es passeja per l'àrea: Oshoala no hi arriba però Alexia al segon pal sí. La pilota, fora per centímetres.

68'

Les ocasions i el domini són per al Barça. Només falta el gol.

63'

Penal molt clar sobre Martens! S'escapa dins de l'àrea i li fan la traveta de manera molt clara. L'àrbitre no l'assenyala.

63'

🔄 Canvi del Barça: marxa Lieke Martens i entra Mariona Caldentey.

59'

Knaak! Ara l'Atlètic està a punt de marcar. Punteria poc afinada.

57'

PEEEERDONA Oshoala! Hermoso filtra una pilota a l'esquena de la defensa de l'Atlètic i la nigeriana no sap definir a l'u contra u.

55'

❗ Triple ocasió del Barça! Córner que acaba als peus de Mapi León i la central fa dos xuts. Els dos, contra la defensa de l'Atlètic. I després Oshoala ha xutat massa alt.

54'

No pot rematar Martens! Centrada al segon pal que l'holandesa no pot caçar per una qüestió d'alçada.