-
BARÇA 1
23:12

Torí va ser un miratge (amb una excepció)

La cara i la creu, el yin i el yang o el que és el mateix... el Barça de Torí i el Barça de Vitòria. Els blaugrana han empatat contra l'Alabès (1-1) i es compliquen la vida a la Lliga en què en els últims quatre partits han sumat només 2 punts de 12.

messi barça alabes efe

23:05

El Barça s'estavella contra l'Alabès i es complica la Lliga (1-1)

Si dimecres passat el Barça va ser un espectacle a Torí, aquesta vegada no ha passat el mateix a Vitòria. Contra l'Alabès el partit s'ha convertit en un dels clàssics d'aquests últims temps a la Lliga Santander: tensió, complicació i patiment. Empat i dos punts perduts després d'una pel·licula que ja tots coneixem i que no ha acabat bé (1-1).

ansu fati barça efe

22:53

🔴 FINAL DEL PARTIT. EL BARÇA S'ESTAVELLA CONTRA EL MUR DE L'ALABÈS I ES DEIXA DOS PUNTS MÉS.

90'+4

Rosca espectacular de Messi que surt fora!

90+4'

Messiiiii, a córner!

90+2'

Quina bogeria, el Barça no para d'arribar però no troba porteria.

90'

Hernández Hernández dona cinc minuts d'afegit.

89'

Piqué, noooooooooooooooooo. Sergi Roberto toca a l'interior de l'àrea i el central no concreta des del punt de penal!

89'

I ara a punt de marcar Piqué, amb una rematada amb el cap.

87'

Nova gran aturada de Pacheco, en aquesta ocasió a xut de Dest.

88'

I ara Pjanic! Cacau des de la frontal que atura Pacheco amb problemes.

86'

🟨 Targeta groga per a Duarte per una falta a Trincao.

86'

Gol anul·lat a Messi, fora de joc molt clar.

82'

Situació: l'Alabès no surt de la seva àrea i el Barça toca i toca.

78'

🔄 L'últim canvi de Koeman és Braithwaite per Ansu Fati. El tècnic busca un referent dins de l'àrea per als minuts finals.

77'

Ansuuuuu! Xut des de la punta esquerra de l'àrea que atura Pacheco!

73'

71% de possessió a favor del Barça.

71'

Gol anul·lat a Griezmann per fora de joc de Trincao. La jugada, entre De Jong, Tricao i Griezmann havia estat molt maca.

72'

🔄 Doble canvi a l'Alabès: marxa Rioja, un davanter, i entra Manu García, un migcampista. També se'n va Pina i entra Martín, un defensa.