El taxistes no es mouen de la Gran Via. Els taxistes reunits en una tensa assemblea celebrada aquest migdia al passeig de Gràcia han decidit continuar amb la vaga indefinida i amb el bloqueig de la Gran Via a l'espera dels resultats de la reunió que mantindran aquesta tarda amb representants del departament de Territori i Sostenibilitat i de l'Area Metropolitana de Barcelona (AMB).

Durant l'assemblea s'han registrat moments de tensió. En plena discussió sobre com prendre les decisions, dos taxistes han acabat elevant el to tant que han arribat a les mans, barallant-se entre dos d'ells i havent de ser separats per companys. En apropar-se els periodistes a veure i prendre imatges del moment, alguns dels taxistes han volgut impedit que la premsa fes la seva feina i un d'ells ha acabar agredint un periodista del diari El País, Alfonso Congostrina. L'agredit ha hagut de ser atès pels serveis mèdics després de rebre un fort cop de cap al nas.

Pel que fa a la discussió que mantenen els taxistes, més enllà de si continuen o no les mobilitzacions i de quines mesures es prenen, alguns dels professionals en vaga han demanat votar en una urna les propostes qüestionant així com s'han fet fins ara les coses, i això ha creat més tensió entre ells. Hi ha qui ha proposat tallar altres vies principals de la ciutat, o els accessos al port.

De l'assemblea, però, de moment ha sortit la decisió de mantenir l'ocupació del carrer, al menys, fins que hi hagi una nova negociació en la reunió prevista entre els taxistes, l'AMB i el Govern al departament de Territori. La trobada està prevista per a les 18.00 hores d'aquest dissabte a la tarda.