fira1-2

 

Barcelona no és només la capital internacional del mòbil, també ho és de la indústria alimentària. Entre els dies 25 i 28 d’abril, la fira Alimentaria tornarà a ser un hub internacional per a la innovació i les últimes tendències de l’alimentació, la gastronomia i les begudes.

“Som una anomalia positiva”, ha afirmat el president d’Alimentaria i de la Fira de Barcelona, Josep Lluís Bonet, en referència al potencial de la indústria alimentària i la gastronomia espanyoles durant la presentació de l’edició 2016.

70 països participants

Aquest any l’esdeveniment compleix el seu 40è aniversari i, coincidint amb aquesta efemèride, Fira de Barcelona doblarà els esforços per atraure inversors i compradors de tot el món. 4.000 empreses procedents de 70 països participaran en aquesta edició, que preveu rebre 140.000 visitants al recinte Gran Via de Fira de Barcelona.

Entre les novetats més destacades d’aquest any, la fira ha creat "Intervin Business Meetings", un programa per potenciar el sector vinícola; "Food&Drinks Business Meetings", una sèrie d’entrevistes entre compradors i expositors europeus; i "Brokerage Event", que servirà per tancar acords comercials entre empreses i centres europeus d’innovació.

A més, l’esdeveniment ampliarà la seva oferta d’exposicions amb "Multiple Foods", un saló de tendències alimentàries on la cuina espanyola disposarà de diversos expositors.