El desacord entre les patronals Foment del Treball i Pimec esclata de nou. Després de les votacions dels representants patronals al ple de la Cambra de Comerç, que s'ha celebrat aquest matí donant la victòria a Pimec, amb 4 de les sis vocalies en joc, deixant a Foment les 2 restants, ambdues patronals han dit la seva. D'una banda, Foment ha defensat la decisió de presentar una candidatura separada a les eleccions de la Cambra de Comerç de Barcelona, assegurant que no es va arribar a un acord en les setmanes prèvies a les eleccions amb l'objectiu de "preservar la independència" dels representants i per "assegurar l'elecció dels candidats".

Per la seva banda, tot i haver-se imposat clarament a Josep Sánchez Llibre, la patronal de Josep González considera "un error la falta d’acord amb Foment, després d’haver ofert en diverses ocasions la proposta de configurar una única llista patronal abans de les eleccions camerals, atesa la unitat d’acció patronal compromesa en el darrer acord amb Foment assolit el passat mes de març" i recorda que Foment "va rebutjar aquest possible acord tot argumentant una falsa neutralitat, ja que realment esperaven una victòria d’una altra candidatura", referint-se a la de Carles Tusquets. 

En el moment de presentar les llistes amb els candidats patronals, existia entre Foment i Pimec una guerra patronal per la seva representativitat, i no va ser possible arribar a l'acord. Mesos més tard, quan ja s'havia signat la pau patronal i ja havien començat les votacions a la Cambra, Pimec -que donava un clar suport a la candidatura d'Enric Crous- va proposar a Foment fer una llista unitària per les cadires patronals; proposta que Foment va rebutjar del tot. Des de Pimec s'apel·la a aquest acord patronal que es va signar fa uns mesos, en què ambdues institucions es comprometien a la "unitat d'acció" en tots els àmbits que puguéssin, i la falta de llista conjunta és vista per Pimec com "una traïció".

Amb tot, els votants han escollit 4 membres de PimecJosé María Torres (33 vots), Emilio Rousaud (33 vots), Martina Font (33 vots) i Anna de Quirós (32 vots); i 2 de FomentAnna Cornadó (41 vots) i Jaume Roura Calls (42 vots). En un comunicat, Foment reivindica el "perfil professional" de Jaume Roura i Anna Cornadó, els representants de la patronal escollits i expliquen que no tindran "cap mena de condició" i "disposaran de plena llibertat dins la Cambra".