El grup Bon Preu compensarà amb una prima als seus treballadors per "l'esforç, el compromís i la responsabilitat" que estan tenint per la situació creada pel coronavirus, que serà de 200 euros per als empleats que tenen un contracte de 40 hores i s'aplicarà la part proporcional a la resta.

Segons ha anunciat aquest dimecres l'empresa, la prima s'ha d'ingressar en les nòmines de març dels 7.800 treballadors de la companyia. A més, el grup està contractant personal de reforç per atendre l'augment de feina que l'actual situació està generant.

Avança el tancament

També ha reduït l'horari comercial de 09.00 a 20.00 hores i tancarà entre les 15.00 i les 16.00 per efectuar treballs de neteja i desinfecció de les botigues i evitar que els torns de treball coincideixin.

La companyia ha posat en marxa durant aquesta setmana una campanya de captació de fons per a la investigació contra el coronavirus juntament amb l'Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa, de manera que els clients que paguin amb targeta tindran la possibilitat d'arrodonir l'import final i fer una donació per aquesta causa.