"Ho hem intentat tot. Volíem que The Strokes estiguessin en Primavera Sound Barcelona - Sant Adrià aquest cap de setmana, però no tot és voler", ha comunicat el migdia d'aquest dijous, primera jonada del festival, l'organització del macro esdeveniment barceloní, per informar que la banda de Julian Casablancas ha cancel·lat el seu concert en el Primavera Sound previst per demà. "Des que vam saber de la cancel·lació del concert del grup a Boston el passat 28 de maig, hem estat en contacte amb la banda per veure com podíem ajudar des del festival perquè el seu concert es dugués a terme. De fet, la banda ja està a Barcelona, a excepció d'un dels seus integrants, que no pot desplaçar-se per motius de salut".

Tocaran la setmana que ve

"A causa d'un cas positiu de Covid a The Strokes, hem de cancel·lar el seu concert en Primavera Sound divendres a la nit", ha estat l'explicació que s'ha donat des del management del grup de Nova York. "La banda tornarà als escenaris la setmana que ve a Estocolm, i actuarà en el segon cap de setmana de Primavera".

L'organització del Primavera Sound ha insistit que, en saber que, definitivament, l'actuació del divendres 3 no podria dur-se a terme, també han realitzat tot el que estava a les seves mans per buscar una substitució. "Però hi ha noms que no estan de gira o que tenen xous en exclusivitat en altres festivals o altres ciutats. Sabem que de Primavera Sound s'espera l'inesperat, un truc unexpected, però aquest context postpandèmic ha desactivat en diverses ocasions el pla A, el B i fins i tot el C".

Davant d'aquesta situació, el festival ofereix a totes les persones que tinguin una entrada de dia per al divendres 3 la possibilitat d'assistir també a la jornada del divendres 10 de juny (per a la qual es manté el concert de The Strokes tal com estava previst) sense necessitat de realitzar cap gestió addicional, tan sols presentant novament l'entrada.