La pianista i compositora Clara Peya ha presentat aquest dijous en primícia pel públic del Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) els temes del seu nou treball, 'Estómac'. Es tracta d'un disc que combina els sons del jazz, el rap, el pop i l'electrònica i que busca "desconstruir la idea de l'amor romàntic".

'Estómac' neix de la relació creativa i d'amistat entre Peya i el contrabaixista i productor Vic Moliner que, juntament amb la veu de Magalí Sare, les percussions i electrònica de Dídak Fernández i la bateria d'Andreu Moreno donen vida a aquest nou treball. Malgrat que el públic de Vic ja ha pogut escoltar les cançons del nou disc de Peya, la presentació oficial del nou treball serà el 19 d'octubre a la Sala Apolo de Barcelona dins del Festival Curtcircuit.

Clara Peya Vic 2 ACN

L'auditori del Teatre Atlàntida de Vic s'ha omplert aquest dijous al vespre per escoltar el nou treball de la pianista i compositora Clara Peya. 'Estómac' (Satélite K, 2018) sortirà a la venda el proper 5 d'octubre, però Peya ja ha desgranat alguns dels secrets del nou treball. 

La biografia de Clara Peya transita entre la música, el teatre i l'activisme. Feminista declarada, es defineix a si mateixa com a "inquieta, visceral, intensa i transcendent". De fet, Peya fuig dels tòpics i creu en el poder de l'art per a la denúncia: "a la meva música li dic romàntic-contemporània o punki-romàntica", assegura ella mateixa.