Aquesta tarda José Antich presentarà el Club El Nacional a la comarca de l'Urgell. La xerrada serà la cinquena de les presentacions que el ElNacional.cat ofereix arreu del país des del passat novembre. L’acte, obert a tothom, comptarà també amb la presència de reconegudes firmes del diari, com Jordi Barbeta o Iu Forn, tocarà diversos temes de l’actualitat i se celebrarà a la Sala d’Actes de la Biblioteca Comarcal (Plaça Sant Antoni, 3) a les 19.00h.

A l'acte hi assistirà l'alcaldessa de la ciutat, Alba Pijuán, a part de diverses personalitats polítiques, empresarials i socials de la comarca. L'obertura de portes serà a les 18.45h i funcionarà amb el sistema “el primer que arriba, el primer que s'asseu”, per bé que els socis del Club El Nacional de la comarca de l'Urgell tindran el seu lloc assegurat en les primeres fileres. Els assistents podran participar de l'acte fent preguntes sobre l'actualitat política del país als tres ponents, convertint la xerrada en un col·loqui proper i amè sobre els temes més candents de casa nostra.

ElNacionalCLub Sergi Alcàzar 17

El Club El Nacional és el projecte que des d’ElNacional.cat vam engegar el passat 1 d’octubre i amb el qual volem seguir ampliant la nostra comunitat de lectors compromesos amb el país i, sobretot, amb la informació directa i en directe. Quatre anys després de la seva fundació, des d’ElNacional.cat seguim creient que el periodisme és una eina per explicar i entendre millor la nostra realitat; per aquest motiu el Club El Nacional és un espai de confluènciaper a aquells que confien en nosaltres, ens estimulen amb els seus elogis i les seves crítiques, i amb qui compartim una visió de Catalunya.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat