La Welcome Talent Society i la Cambra de Comerç de Barcelona han concedit el Premi Talent d’Honor d’Humanisme 2020 a la pensadora i professor de Filosofia Marina Garcés, pel seu pensament independent que pren la seva força en l’anàlisi de la situació real com la que estem vivint actualment. El lliurament d’aquest guardó, juntament amb els altres corresponents a la categoria d’Honor, formarà part d’un programa sobre el talent català que retransmetrà Televisió de Catalunya en les properes setmanes.  

Marina Garcés CCCB, Miquel Taverna, 2018

Els Premis dHonor Talent Cambra reconeixen a persones amb una trajectòria destacada en valors que beneficien a la societat com el mecenatge, l’humanisme, la ciència i la solidaritat, a personalitats estrangeres que aposten pel talent català i també a catalanes que exerceixen d’ambaixadors de la marca Catalunya.

Enguany s’ha afegit tres premis especials COVID-19 per enaltir la capacitat creativa i innovadora d’institucions i empreses catalanes a l’hora d’afrontar la lluita contra la pandèmia del coronavirus i donar-hi una resposta positiva.

D’altra banda, el 3 d’octubre es lliuraran durant un acte públic a la Casa Llotja de Mar la resta de Premis Talent Cambra en les diverses categories convocades en aquest sisena edició.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat
Àngels Martínez Castells
Opinó Marina Garcés, el jutge Marchena i la por Àngels Martínez Castells
doctor 563428 1920
Premis Talent 2020 Els Col·legis professionals d’Infermeria, Premi Talent d’Honor a la Solidaritat Jesús Conte - Welcome Talent Society