Els socis del Club El Nacional han gaudit aquest matí d'una trobada exclusiva amb Lluís Llach. Després dels dos esmorzars anteriors amb Artur Mas i Pere Aragonès, en aquest tercer dels Esmorzars d'El Nacional l'artista i activista empordanès ha compartit les seves profundes i honestes reflexiones sobre l'actualitat política del país amb una trentena de membres d'ElNacional.cat

Esmorzar_Llach_Sergi Alcazar_1

Per tal de complir amb les restriccions a causa del Coronavirus, l'acte, celebrat a l'hotel Catalonia Diagonal Centro, s'ha celebrat en una sala molt més gran del que és habitual i amb un aforament per a més de cent persones. Acompanyat de José Antich, director i editor d'ElNacional.cat, Llach ha dissertat durant més de mitja hora sobre temes com la taula de diàleg, la repressió constant de l'Estat o les futures eleccions a Catalunya. L'exdiputat al Parlament també ha respost a les diverses preguntes que els membres del Club El Nacional li han pogut fer durant un interessant col·loqui, en el qual s'ha parlat majoritàriament sobre la unitat estratègica del sobiranisme. 

Esmorzar_Llach_Sergi Alcazar_2

A l'espera de les noves notícies sobre l'actualitat del Coronavirus, els actes del Club El Nacional previstos per aquest mes de març queden ajornats i l'anunci del calendari d'actes del Club pel 2n trimestre del 2020 serà anunciat a principis d'abril. 

Esmorzar_Llach_Sergi Alcazar_3

Formar part de la família d'El Nacional és molt senzill

ElNacional.cat va néixer amb el propòsit que, d'una vegada per sempre, el relat mediàtic sobre Catalunya no es cuini a Madrid, ni tampoc en contra dels interessos dels catalans. Fa cinc anys, ElNacional.cat era un blog on treballaven vuit persones i ara és el primer diari digital nadiu de Catalunya amb prop de 40 persones en plantilla i altres tants col·laboradors. Des de fa quatre mesos hem posat en marxa el nostre club de subscriptors, un lloc de confluència de tots aquells que confien en nosaltres, ens estimulen amb els seus elogis i les seves crítiques i amb qui compartim una visió de Catalunya. Si voleu ser-ne membres i ajudar-nos a seguir sent el mitjà digital de referència a Catalunya, només heu de clicar aquí i començar a formar part de la nostra família.

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat