El president Artur Mas ha estat el protagonista del primer esmorzar exclusiu del Club El Nacional celebrat aquest 2020. En un acte de petit format celebrat a l'hotel Catalonia Diagonal, el 129è president de la Generalitat de Catalunya ha compartit les seves reflexions sobre l'estat actual de la política catalana amb vint-i-cinc membres de la família d'El Nacional que van esgotar en poques hores les reserves a l'acte.

Artur Mas Club 6

Acompanyat de José Antich, director i editor d'ElNacional.cat, Artur Mas ha exposat als assistents el seu punt de vista sobre les últimes novetats de l'actualitat del país. A falta de deu dies que finalitzi la seva inhabilitació política, Mas ha respost a les diverses preguntes que els membres del Club El Nacional li han pogut fer durant un interessant col·loqui, en el qual s'han tocat temes com la taula de diàleg entre el govern espanyol i la Generalitat, les futures eleccions catalanes al calendari electoral o la unitat estratègica del sobiranisme. 

Club_ElNacional_Artur Mas 3

L'acte ha estat el segon dels esmorzars de petit format que el Club El Nacional ha celebrat per als seus socis, després del primer, celebrat a finals de l'any passat i amb José Antich de protagonista. El proper dijous 27 de febrer els subscriptors d'ElNacional.cat tindran de nou l'ocasió d'esmorzar i compartir una xerrada privada amb una altra gran personalitat del país: Pere Aragonès, vicepresident de la Generalitat. A part, el dilluns 24 d'aquest mes José Antich presentarà el projecte del Club El Nacional a la ciutat de Tàrrega.

Club_ElNacional_Artur Mas 4

Formar part de la família d'El Nacional és molt senzill

ElNacional.cat va néixer amb el propòsit que, d'una vegada per sempre, el relat mediàtic sobre Catalunya no es cuini a Madrid, ni tampoc en contra dels interessos dels catalans. Fa cinc anys, ElNacional.cat era un blog on treballaven vuit persones i ara és el primer diari digital nadiu de Catalunya amb prop de 40 persones en plantilla i altres tants col·laboradors. Des de fa quatre mesos hem posat en marxa el nostre club de subscriptors, un lloc de confluència de tots aquells que confien en nosaltres, ens estimulen amb els seus elogis i les seves crítiques i amb qui compartim una visió de Catalunya. Si voleu ser-ne membres i ajudar-nos a seguir sent el mitjà digital de referència a Catalunya, només heu de clicar aquí i començar a formar part de la nostra família.