El Doctor Music Festival, que s’havia de celebrar al circuït de Montmeló del 12 al 14 de juliol ha estat cancel·lat. Segons han informat els organitzadors, el canvi d’ubicació és la causa de la suspensió, ja que hi ha hagut un gran nombre de devolució d’entrades. Inicialment s'havia de celebrar a Escalarre (Valls d'Àneu).

L’import dels abonaments i les entrades serà retornat en la seva totalitat a partir del dia 21 de manera automàtica i als canals oficials de venda.

La promotora Doctor Music Festival ha fet un comunicat on lamenta profundament la cancel·lació del macroconcert, que justifica pel fet que la majoria de persones que havien adquirit un abonament el van retornar al canviar-se la ubicació de l'esdeveniment. Expliquen que el ritme de venda d'entrades per al nou emplaçament no és suficient per tirar endavant la iniciativa.

Doctor Music Festival critica la decisió de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) de dengar la celebració del concert a Escalarre, fet que va provocar el canvi d'ubicació, i qualifiquen l'acord d'incomprensible i arbitràrio.