El Doctor Music Festival, que s'havia de celebrar a Escalarre (Vall d'Àneu), als Pirineus de Lleida, ha estat traslladat al circuit de Montmeló, segons ha avançat TV3. Després de mesos de dubtes i incertesa, el festival s'avançaria així a la possible denegació dels permisos per part de l'Agència Catalana de l'Aigua, ja que considera que els terrenys on es fan els concerts poden ser inundables.

Segons la televisió pública catalana, el contracte encara no està firmat, però previsiblement es farà en les properes setmanes. De fet, l'organització portava més d'un mes buscant una nova localització pel festival. L'esdeveniment passarà de quatre a tres dies de durada, del 12 al 14 de juliol i serà un dels muntatges musicals més grans d'Europa, amb un escenari de més de 125 metres.

S'hi esperaven 55.000 persones diàries i la productora tenia reservades 1.500 places hoteleres per a personal i artistes. Això fa que les comarques del Pallars Jussà i Sobirà en surtin bastant perjudicades, especialment el sector hoteler. El canvi de lloc també trenca amb la intenció dels promotors de rememorar un festival històric, iniciat fa 24 anys amb una normativa més permissiva que l'actual.

El Doctor Music comptarà amb noms com Rosalía, Primal Scream, The Sisters of Mercy, King Crimson i un homenatge a Frank Zappa en holograma.