La moda retro sempre es posa de manifest durant alguna temporada i aquesta és l'oportunitat per a aquest vestit vintage d'El Corte Inglés. Les seves flors i tall evasé el fan molt atractiu i gens antiquat. El millor de tot és que pots utilitzar-lo en qualsevol temporada, ja que malgrat que l'anunciïn vintage es pot utilitzar en qualsevol ocasió.

El vestit curt que està causant sensació d'El Corte Inglés té un estampat de flors molt cridaner. Els colors de les flors són blanc, rosat, magenta i groc ocre amb petits detalls en blau marí. Està disponible només en aquesta combinació, però és perfecte per a qualsevol ocasió.

Es tracta d'un vestit amb coll rodó i tall evasé fabricat amb un teixit de 100% viscosa. És curt i queda per sobre dels genolls, queda prou folgat com per facilitar el moviment de la usuària.

Pots comprar-lo ara mateix en El Corte Inglés

Vestit curt de Companyia fantàstica
Vestit curt de Compañía fantástica / El Corte Inglés

El vestit curt vintage d'El Corte Inglés serà el teu gran aliat

Les mànigues són llargues i bollades també àmplies, té el tancament de cremallera en la part posterior que culmina al coll. Gràcies a les seves mànigues llargues el pots utilitzar en pràcticament qualsevol temporada, ja que podràs protegir-te del fred o del sol. A la secció davantera té unes pinces que permeten marcar les corbes del cos femení i permet estilitzar millor la figura.

A causa que la composició de la tela és totalment viscosa no es recomana el seu rentat amb aigua calenta. El millor és utilitzar aigua que estigui per sota dels 30 ºC i no s'hauria de centrifugar en cicles llargs. No s'ha d'utilitzar assecadora, però si es pot planxar a màxim 110 ºC.

Vestit curt de Companyia fantástica1
Vestit curt de Compañía fantástica / El Corte Inglés

Aquest vestit pertany a la col·lecció de la Compañía fantástica i el model és totalment atemporal per això encaixa perfectament per anar-te'n de festa, celebracions o reunions de feina. Es troba disponible actualment a les talles XS, S, M, L i XL. El preu a El Corte Inglés és de 49,95 euros a la botiga o al portal web.

Pots comprar-lo ara mateix en El Corte Inglés