Arrasar! Això és el que fa la nova peça clàssica que va incloure El Corte Inglés al seu catàleg. Resulta que es tracta d'una peça que a poc a poc ha escalat al món de la moda fins al punt de posicionar-se com un element bàsic a l'armari. Però això no és tot, aquesta peça és top de vendes perquè a més és tendència per a aquesta època de l'any i pots adquirir-la per un meravellós preu.

Hem trobat en la llista dels més venuts un fabulós jersei bàsic amb coll caixa. Aquesta peça és un bàsic que no pot faltar a la teva col·lecció, almenys una vegada per setmana perquè queda perfectament per portar a l'oficina, a prendre alguna cosa o fins i tot per donar-li una mica d'equilibri a un look molt barroc.

El seu disseny es basa en coll a la caixa, màniga llarga i és un model que, per a sort de moltes, no queda ni tan ajustat ni tan folgat; és molt còmode i lleuger d'utilitzar. A més, pots trobar-ho en una gran gamma de colors que pots incloure fàcilment al teu guarda-roba. Els tons són: negre, caramel, marró, rosa, blanc, gris, blau i verd fosc.

Jersey bàsic de dona coll caixa|capsa d'Easy Wear
Jersey bàsic de dona coll caixa d'Easy Wear / El Corte Inglés

Pots comprar-lo ara mateix en El Corte Inglés

Una peça cinc estrelles

El preu d'aquesta versàtil i pràctica peça s'ubica en una xifra de 12,99 euros. La pots trobar tant a les botigues físiques com en el lloc web d'El Corte Inglés; encara que per al segon cas has d'agregar uns 5,90 euros per l'enviament. Disposen d'una gran varietat de mesures que van des de la 34 (XS) fins a la 44 (XL); per la qual cosa probablement no sigui un problema trobar la talla més adequada per a tu.

No és cap sorpresa que els qui han adquirit aquesta peça han apostat per un jersei que compleix totes les seves expectatives, de fet, en la pàgina web d'El Corte Inglés pots constar que ha estat valorada amb una puntuació de 5 estrelles de 5. Una meravella no creus?

Jersey bàsic de dona coll caixa|capsa d'Easy Wear1
Jersey bàsic de dona coll caixa d'Easy Wear / El Corte Inglés

D'altra banda, entre les opinions dels clients de la botiga només destaquen comentaris positius com a: "suau, senta genial, m'encanta" i "queda bé".

Pots comprar-lo ara mateix en El Corte Inglés