El Corte Inglés prepara la nostra taula amb aquest pernil d'esquer de camp ibèric que és un total luxe i que deixa a tothom demanant-ne més, o és almenys el que diuen les persones que han aconseguit aquest pernil.

El mateix no és de 5 Jotas ni de Joselito, la qual cosa ha sorprès alguns dels consumidors del supermercat espanyol, sinó que el mateix és de la marca Fisán, marca que es preocupa molt en la qualitat dels seus productes.

Aquest pernil, per la seva part, no només és de qualitat, sinó que també és econòmic, ja que aquest pernil costa ara mateix 195 euros, un preu generós prenent en consideració pernils estrelles d'altres marques, els quals costen un 25% més en el millor dels casos.

🛒 Pots comprar-lo ara mateix a El Corte Inglés

Jamón Fisán
Jamón Fisán

Tot el que has de saber sobre el pernil Fisán en venda a El Gourmet

Aquest pernil és un dels més generosos en preu que hem vist i que arriben a oferir un sabor tan Prèmium que de veritat val la pena. No només el seu sabor és atractiu, sinó que també ho és la seva presentació.

El porc del qual prové aquest pernil ha estat criat totalment en llibertat i el mateix és totalment ibèric en un 50%. La curació del pernil ha estat més gran a 36 mesos, per la qual cosa et podràs imaginar la qualitat d'aquest pernil.

Ja enfocant-nos en el seu sabor, és un dels millors pernils que pots arribar a provar. És de color vermellós i el seu greix infiltrat és d'un to blanquinós i li dona suavitat al magre del pernil.

Sense cap dubte això és qualitat pura, i podràs trobar-ho a la botiga online d'El Corte Inglés, justament en la seva secció Gourmet, per la qual cosa no tindràs problemes en aconseguir aquest pernil.

🛒 Pots comprar-lo ara mateix a El Corte Inglés