Si t'agraden els aliments de qualitat, sabràs que El Corte Inglés en té a la seva secció de supermercat una de les més visitades pels seus clients. Això és perquè aquí trobaràs productes d'altíssima qualitat, tant de marques reconegudes a nivell nacional i internacional com els de la marques blanques d'El Corte Inglés.

A més, si busques productes que tinguin una qualitat superior i que sorprenguin als paladars més exigents, El Corte Inglés també és la resposta. La cadena de grans magatzems té a la marca Club del Gurmet i a la secció amb el mateix nom els seus productes més exclusius. Productes d'altíssima qualitat de procedència nacional i també arribats des d'altres parts del món.

La Colomba de Dolce & Gabanna arrasa al Club del Gurmet d'El Corte Inglés

Per exemple, la Colomba clàssica d'ametlla siciliana que, atenció, elabora la coneguda marca Dolce & Gabanna. L especialitat d'aquesta  marca és la moda, però demostren amb aquest producte que també saben el que es fan quan es tracta d'alimentació.

Colomba clàssica d'ametlla siliciana Dolce & Gabanna

Colomba clàssica d'ametlla siliciana Dolce & Gabanna / El Corte Inglés

Per si no ho sabies, la Colomba és un dolç d'origen italià, concretament de Sicília, que se sol consumir per Setmana Santa. Consisteix en unes postres elaborades amb una massa fermentada de pa dolç molt semblant a la del clàssic panettone. Com aquest, també conté ous, sucre i mantega. Però que està especialment dissenyada per a aquesta setmana tan assenyalada al calendari.

Elaborada artesanalment amb productes exclusivament seleccionats

En aquest cas, aquesta la Colomba de Dolce & Gabanna ha estat elaborada amb taronja confitada, i ve coberta d'un setinatge i d'ametlles sicilianes. Tot això amb ingredients seleccionats molt "acuradament", tal com anuncia el productor. I ha estat enfornat artesanalment i embolicat a mà.

Un dolç irresistible que podràs trobar a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés, on són les postres més venudes, en peces de 750 grams. I el seu preu és de 42 euros.