El pastís originari de l'antiga Mesopotàmia ha arribat a les botigues El Corte Inglés amb un sabor i un preu de regal, i és per això per la qual cosa no hem pogut aguantar les ganes de portar-te'l perquè el coneguis.

Estem parlant de l'estoig de Baklava Mixto de la marca Al Basha i que té un gust incomparable del d'altres pastissos. Per si no ho sabies, el Baklava és un pastís fet amb una pasta de pistatxos o nous triturades i un altre tipus d'ingredients com a massa de tall o xarop de mel.

És un clàssic de les terres mesopotàmiques, però tan sols en podràs gaudir per 26,35 euros a la secció Gourmet d'El Corte Inglés. Vols saber tots els detalls d'aquest pastís Baklava?

Al Basha

Al Basha

Aquest és el Baklava que no et pots perdre en absolut durant tota aquesta temporada

Elaborat amb ingredients d'alta qualitat i seleccionats acuradament, aquest pastís mesopotàmic ve en un estoig amb una presentació bastant elegant i que deixa a la vista la qualitat que té. La seva presentació a l'interior és fins i tot molt més superba, saps per què?

Al seu interior podràs trobar un assortiment amb una bona varietat de Baklavas que estan ordenats d'una forma bastant harmoniosa. Això fa possible que pugui ser el regal perfecte per a un amic o la nostra parella, ja que realment és un regal de gran estil.

Té un contingut de 450 grams i posseeix Baklavas com l'Asieh, Ballourieh, l'Asabe i l'Ouch. Cada un d'ells compta amb el seu sabor característic i amb una bona pinta, i seran ideals per acompanyar una bona tassa de te o de cafè sense cap problema.

Tal com t'hem dit, per aquest estoig tan sols hauràs de pagar 26,35 euros, sent un dels millors regals que pots comprar per a algun ésser estimat teu. Tanmateix, també és ideal perquè matis un dels teus antulls.