Si t'agrada la cervesa i provar varietats de diferents punts del planeta, hauries de fer un cop d'ull a les propostes que té el Club del Gurmet d'El Corte Inglés. I és que en aquesta secció del supermercat de la cadena de grans magatzems trobaràs opcions que com menys et sorprendran. I possiblement repeteixis en el futur.

Un exemple d'això el posa la cervesa torrada fumada Dirty Bastard, una cervesa de la marca nord-americana Founders Brewing i que actualment és la més venuda de la seva categoria a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés.

Al club del Gurmet trobaràs una cervesa americana elaborada amb set malts d'importació

En tot cas has de tenir en compte que estem parlant d'una beguda alcohòlica, amb la qual cosa no l'has de consumir si tens menys de 18 anys. I si els tens, has de fer-ho amb moderació. La seva graduació és de 8,5% Vol.

Aquesta cervesa torrada fumada Dirty Bastard, tal com anuncia el fabricant, és la més popular de la productora Founders. És de tipus Scoth Ale. I es caracteritza per estar elaborat amb fins a set variants de malts importats.

Cervesa torrada fumada Dirty Bastard

Cervesa torrada fumada Dirty Bastard / El Corte Inglés

Una cervesa amb molt cos i molt saborosa

Gràcies a això, aquesta cervesa top vendes del Club del Gurmet lluu un to fosc, alhora que aconsegueix un cos dens, saborós i complex. Segons el tast, té notes de fum. I el fabricant recomana prendre-la en copa petita després d'un menjar copiós.

Aquesta cervesa, que distribueix al nostre país Mahou, ve en ampolles de 33,5 cl. I el preu a la que la trobaràs al web del Club del Gurmet és d'1,66 euros. No tenim dubtes de què, si ets un bon amant de la cervesa i la proves, repetiràs.