Els jerseis de coll cigne són del més suportables quan les temperatures de l'hivern agreugen, per això El Corte Inglés ens presenta un del més versatil i suportable, ja que es pot trobar en 8 colors diferents.

Estilós jersei
Estilós jersei.

Coll cigne

El coll cigne, coll tornat o coll alt com vulguis dir|anomenar|trucar|cridar-li serveix per tenir protegida la part del coll i el coll en els freds dies d'hivern, per això el Jersey que ens presenta El Corte Inglés farà les delícies de les quals no els agraden els escots pronunciats en el seu dia a dia i prefereixen tenir aquesta part del cos ben tapada. El jersei té a més màniga llarga i pot trobar-se en 8 colors diferents pel que pots combinar-lo amb qualsevol peça.

Pots comprar-lo ara mateix a El Corte Inglés

Confortable
Confortable.

Obertures laterals

El jersei que ens presenta El Corte Inglés té a més unes obertures laterals en la part de baix que ho fan ideal si no t'agrada marcar massa al maluc, sent molt còmodes tambien si es tracta de començar a vestir amb un incipient embaràs ja que no estreny per a res a la zona de tripa, maluc i cintura. El jersei està confeccionat en Niló i Viscosa i pots trobar-ho per només 11,99 pel que pots decidir si comprar-te només un color o comprar-los tots.

Pots comprar-lo ara mateix a El Corte Inglés