Les més exigents ja li han posat l'ull a aquest disseny de jersei d'El Corte Inglés que surt del convencional a imposar la seva pròpia tendència. Amb coll semialt, mànigues folgades i espatlles lleugerament caigudes per aconseguir el millor dels efectes.

És el jersei d'El Corte Inglés al top de peces elegants

Complementa els teus estils amb un jersei d'El Corte Inglés que llueix molt bé en ocasions especials i a més conserva aquest estil folgat que et permetrà combinar-lo amb els millors estils.

Un disseny de coll semi alt i amb vora de rivet marcat que li permet acoblar-se al teu coll amb delicadesa i suavitat, fent d'aquest un jersei còmode des del primer moment. És un disseny folgat, d'espatlles caigudes àmplies que s'ajusten amb molt estil a la figura i conservant l'estil natural.

🛒 Pots comprar-lo ara mateix a El Corte Inglés

Jersey d'El Corte Inglés
Jersey d'El Corte Inglés

Les mànigues mantenen un estil també ampli i folgat, amb tacte agradable i amb ajustament de puny perquè puguis portar aquest jersei tant al canell com a l'avantbraç segons el que et resulti més còmode.

El tall a la figura també és folgat, amb tall ampli i comptant amb un baix també amb vora de rivet que es manté a to amb el coll i contribueix amb l'efecte de volum a la part inferior.

El seu detall principal i que ho fa ressaltar de la resta sens dubte són els aplics de perles a l'espatlla, amb esferes de diferents mides i disposades des de l'espatlla i part de la màniga per robar-se totes les mirades des del primer moment.

El teixit és lleuger i també aporta calidesa, sent un jersei que s'ha confeccionat principalment en polièster. Un polièster que a més té un gran percentatge d'origen reciclat, la qual cosa li agrega un plus a aquest disseny a El Corte Inglés.

L'únic color disponible per a aquest jersei és el gris, encara que ens sembla tot un encert perquè combina amb un munt d'estils. El millor de tot és que és una peça que hem trobat en descompte des de ja a El Corte Inglés, ja que aquest jersei ha passat de 44,99 euros a tenir un 30% de descompte i ubicar-se en 31,49 euros.

🛒 Pots comprar-lo ara mateix a El Corte Inglés