Segurament sabràs que El Corte Inglés té un catàleg de joies exclusives per al Dia de Sant Valentí. I en ell presenta un anell destacat que promet robar cors. Amb un disseny captivador, aquest anell es perfila com el regal ideal per sorprendre aquesta persona especial en la celebració de l'amor.

Es tracta de l'Anell Bold Motif de la reconeguda marca Tous. L'Anell Bold Motif de Tous és una obra mestra de l'elegància i el bon gust. Amb el seu llançament, El Corte Inglés reafirma el seu compromís d'oferir als seus clients productes d'alta qualitat i estil inigualable. L'Anell Bold Motif de Tous és la joia estrella d'aquesta temporada de Sant Valentí, convidant els amants a expressar el seu amor amb un símbol que perdurarà al llarg del temps.

Així és l'anell que t'enamorarà per a Sant Valentí

Confeccionat en plata de primera llei, aquest anell a la venda a El Corte Inglés porta amb si el segell distintiu de qualitat de la marca, garantint durabilitat i bellesa perdurable. Tanmateix, el que realment fa brillar a aquesta peça és la seva calcedònia en color rosa tractada en talla caboixó, delicadament encastada en forma de cor. Aquesta gemma, amb una mida de 9,6 mm, afegeix un toc de sofisticació i romanç al disseny, capturant l'essència de l'amor en cada cm.

Anillo Bold Motif de Tous
Anillo Bold Motif de Tous / El Corte Inglés

Pots comprar-lo ara mateix en El Corte Inglés

L'Anell Bold Motif d'El Corte Inglés no només destaca per la seva exquisida bellesa, sinó també pel seu cuidat disseny i atenció al detall. Amb un ample de motiu de 10 mm i un ample d'anell de 5 mm, aquesta peça s'adapta perfectament a la mà, oferint comoditat i estil en igual mesura. Disponible en talles 8, 12 i 14, aquest anell s'ajusta a diferents preferències i estils personals, assegurant que cada persona pugui portar amb si un símbol d'amor que s'adapti a la seva individualitat.

Anillo Bold Motif de Tous21
Anillo Bold Motif de Tous / El Corte Inglés

Costa menys de 100 euros en El Corte Inglés

A més del seu impecable disseny, l'Anell Bold Motif de Tous també es destaca pel seu accessible preu de 99 euros. Aquesta oferta exclusiva d'El Corte Inglés permet als clients adquirir una peça de luxe a un preu assequible, fent que el regal perfecte per a Sant Valentí estigui a l'abast de tots. I el pots comprar tant a les botigues físiques d'El Corte Inglés com en la seva pàgina web.

Pots comprar-lo ara mateix en El Corte Inglés