Carrefour torna a fer aquesta setmana la seva oferta de 3x2 que deixa molts dels seus articles al millor preu. La tercera unitat surt gratis i les opcions són infinites.

Torna el famós 3x2 de Carrefour

Les ofertes de la cadena francesa de supermercats afecten tots els seus productes: electrònica, estètica, productes frescos, alimentació, etc.

La d'aquesta setmana aplica un gran descompte en aliments del dia a dia, ja que la tercera unitat dels productes seleccionats surt gratuïta

Carrefour comercialitza en oferta als seus supermercats fins al dijous 11 de març multitud de productes, aquests són els que més destaquen.

Pizza congelada Dr. Oetker Ristorante

Aquestes pizzes congelades Ristorante de Dr. Oetker, líder entre les marques de productes precuinats, estan en oferta.

Hi ha de diferents gustos i combinacions: la típica i exitosa pizza de pernil dolç i formatge, la quatre formatges i la seva "especial" per als més atrevits.

Totes tres tenen un preu individual de 3,47 euros, però si voleu tastar totes tres per a decidir quina és la vostra preferida, us podeu emportar una de cada pel preu de dos.

Pizza Ristorante / CarrefourLa pizza Ristorante de Dr. Oetker és líder en vendes de productes congelats / Carrefour

Un plat per gaudir sol o en companyia amb el gust de sempre i sense preocupacions de dates de caducitat, ja que és congelada i es pot conservar molt de temps.

Ideal per moments en què no volem cuinar o quan ens reunim amb família o amics.

Cervesa holandesa de Carrefour

I per acompanyar una tarda amb amics o família, aperitius i pica-picas, no hi ha res millor que una cervesa ben freda i al millor preu.

La marca blanca de Carrefour ofereix la seva cervesa a 0,25 euros la llauna, menys d'1 euro el litre. Doncs ara afegiu l'oferta 3x2 i podeu gaudir de la cervesa a un preu increïble.

Cerveza holandesa / CarrefourLa cervesa de marca Carrefour és una de les més barates entre els supermercats i ara es ven dins l'oferta 3x2 / Carrefour

Perfecte per acompanyar pizzes, veure un partit de futbol o la nostra sèrie preferida. Una cervesa barata i que satisfà els usuaris que ja l'han provada.

Caldo casolà Gallina Blanca

La marca Gallina Blanca, líder pel seu èxit en la producció de caldo casolà de pollastre, peix i verdures, s'uneix a les ofertes d'aquesta setmana als supermercats francesos.

El paquet de dos brics d'un litre costen 3,26 euros. I ara els dos envasos de la tercera unitat surten gratis.

Caldo pollo Gallina Blanca / CarrefourEl caldo Gallina Blanca, la marca més famosa, està en promoció en paquets de dos litres i la tercera unitat surt gratis / Carrefour

Un indispensable per cuinar qualsevol plat: des de sopes de fideus fins a rostits al forn, plats de cullera i pasta. Amb el màxim de gust i el millor preu.

Oli d'oliva verge extra Hojiblanca Coolsur

Per rematar els destacats de Carrefour en la seva oferta de 3x2 està el nostre "or líquid", l'oli d'oliva verge extra en envasos d'un litre.

Aquest producte essencial per a la cuina mediterrània arrasa en vendes amb el seu preu de 4,49 euros. I si li sumem la rebaixa de la tercera ampolla, que ens surt gratuïta, tenim un preu immillorable.

Aceite de oliva / CarrefourL'oli d'oliva marca Coolsur, essencial a la cuina mediterrània, està d'oferta en la cadena de supermercats francesa / Carrefour

L'oli verge extra és un dels béns més cotitzats de la nostra cuina: tant en cru per amanides com per cuinar els nostres plats preferits, és indispensable al nostre rebost.

Altres ofertes de la setmana al millor preu

Però aquestes no són les úniques gangues del supermercat aquesta setmana.

També entren dins el 3x2 aliments bàsics com els pots de cigrons, les llaunes de tonyina clara, la pasta, el paper higiènic o el pa de motlle.

Milers de productes es rebaixen als preus més competitius del mercat.