Lidl fa mesos que ha fet la transició a la venda online en diversos productes amb molt bons resultats.

Des d'ofertes setmanals fins a articles que només es venen a través del seu web, els supermercats alemanys van sempre a l'avantguarda.

Exclusiva col·lecció de mobles de Lidl

Ara, Lidl presenta durant uns dies i de forma exclusiva al seu web, una àmplia col·lecció de mobles de disseny molt funcionals i a preus baixos.

Els mobles més funcionals, com calaixeres o còmodes, compten amb un disseny en fusta fosca i detalls en metall negre que, amb la seva senzillesa, poden encaixar en qualsevol espai, sense trencar l'estil decoratiu de l'estança.

I a uns preus més que raonables: armariets per menys de 90 euros i taules i tauletes per menys de 50 euros.

 

Cómoda / LidlLa còmoda amb portes i compartiments surt de forma exclusiva al web de Lidl per 84,99 euros / Lidl

També s'inclouen mobles auxiliars de gran utilitat i amb el mateix disseny harmoniós i minimalista, com ara les tauletes auxiliars apilables, estanteries per ampolles de vi o per a complements i plantes, de fàcil muntatge.

 

Estantería vino / LidlEls mobles auxiliars de la col·lecció, com aquesta estanteria per ampolles de vi, surten per menys de 20 euros / Lidl

Disseny i funcionalitat al millor preu

En aquesta línia que combina funcionalitat i estètica, els tamborets i bancs entapissats són un altre element indispensable d'aquesta oferta de Lidl.

Amb un estil industrial i una aparença com de cuir, amaguen la millor part: que es poden obrir i serveixen com a espai d'emmagatzematge. I tot per menys de 20 euros.

Taburete / Lidl

Els tamborets de Lidl al millor preu tenen un espai d'emmagatzematge amagat / Lidl

Arrasa online: productes esgotats al web

Juntament amb aquests articles, de venda exclusiva online, Lidl ha llançat tres productes que han arrasat en el seu web i que ja estan disponibles a les botigues físiques.

Es tracta d'elements decoratius personalitzables: una safata, un bagul i uns marcs en què podem posar les fotos que volem i gaudir-les mentre fem servir la safata per prendre un cafè o un esmorzar al llit; o el bagul per guardar el que vulguem.

Bandeja fotos / LidlEls elements decoratius per posar fotos han arrasat i s'han esgotat online, ara estan disponibles a les botigues físiques / Lidl

Un cop més, funcionalitat i disseny coincideixen en els productes de Lidl. I al millor preu: 6,99 euros cadascú dels articles per a fotos.