Màlaga és sinònim de bona gastronomia, i entre les moltes que podem trobar, la mediterrània és la que destaca per sobre de totes, com no podria ser diferent a la capital de la Costa del Sol. A TripAdvisor, el restaurant de cuina mediterrània més ben valorat és el Taberna Los 13, en el qual podrem gaudir d'una sèrie de plats fantàstics.

Cuina gaditana a Màlaga

És una típica taverna gaditana situada al carrer Edison de Málaga, a escassos metres de l'Estació d'Autobusos. Ofereix una extensa carta de vins de Cadis, així com peixos i mariscos frescos al costat de deliciosos plats tradicionals. Compta amb un ampli saló, terrassa i un ambient exquisit. Descobreix una deliciosa cuina tradicional gaditana elaborada de l'única forma que es pot fer: amb les millors matèries primeres del mercat. La seva carta inclou una gran varietat de plats elaborats amb tonyina fresca, a més d'altres delícies com les ortiguillas, les croquetes de xoco, les tortillitas de gambetes, la morena en adob.

tabernagrande

Plat del Taverna els 13

Per iniciar el nostre àpat, hi ha una sèrie d'entrants i amanides a la carta més que interessants, entre els que podem trobar aquestes opcions:

  • Tomàquet amanit amb ventresca de tonyina
  • Pebrots rostits amb Caballa
  • Pebrots rostits amb Ventresca
  • Freses de Maruca o Freses de tonyina
  • Steak tartar
  • Pernil ibèric

Opcions molt variades en un restaurant que a TripAdvisor està rebent molt bones crítiques, com aquesta: "Ambient agradable, servei molt atent, i el menjar, senzillament, genial. Carta molt extensa en tots els seus apartats, amb uns preus més que correctes. Ens ho havien recomanat, però l'experiència va superar les nostres expectatives. Tornarem segur ."

taberna2

Plat del Taverna els 13

La tonyina és un dels seus plats estrella, i ho trobem de moltes maneres a la seva carta: tonyina amb tomàquet i ou ferrat, tonyina en escabetx, tonyina en llard, llom de tonyina vermella, tartar de ventresca de tonyina, tataki de tonyina... Només són algunes de les opcions que trobem a la carta, però ja veiem que si un ingredient saben tocar, aquesta és la tonyina.

No obstant això, a la seva carta també podem trobar una varietat de guisats, arrossos o mariscos, sempre cuidant el producte i amb fidelitat a les millors receptes tant del sud d'Espanya com de la cuina mediterrània. Per exemple, podem trobar llagostins pota negra, cloïsses a la marinera o arròs amb llamàntol, entre d'altres.

Una carta com veiem molt extensa en un restaurant que ja està tenint unes valoracions molt altes, ja que a més quant al preu aquests són més que raonables, ja que el comensal de mitjana no supera els 25€, una cosa que tenint en compte la qualitat del producte, és d'aplaudir.

Una opció a Màlaga per gaudir de la millor cuina gaditana i mediterrània, en un ambient informal al cor d'una ciutat tan de moda com la capital de la Costa del Sol.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)