Amb l'arribada del 2022, molts som els que ja anem planejant volem a quins llocs anar durant el proper any. A l'agenda de molts estem segurs que està Sicília, i és que els motius per visitar l'illa més gran del Mar Mediterrani són molts: les seves platges, la història d'una illa situada en un punt estratègic, la gastronomia... Una illa diferent, amb un esperit del sud d'Itàlia únic, i que té a Palerm, la seva capital, un dels principals atractius. És per això que hem començat a veure els restaurants més aviat valorats de Palerm, on la cuina italiana és la clara protagonista, com no podia ser diferent. Aquests són els més ben valorats en el dia d'avui a TripAdvisor:

Cuina italiana arrasant a Palerm

1 - MEC Restaurant

Aquest restaurant especialitzat en cuina italiana té en el marisc u dels seus principals protagonistes per haver arribat a ser el més ben valorat de la ciutat de Palerm. A més, està situat a 100 metres de la Cattedrale di Palermo, amb la qual cosa la ubicació és ideal.

mecgrande

MEC Restaurant a Palerm

Un restaurant que ha arribat fins aquí gràcies al millor producte possible per cuinar, però també per cuidar cada detall, com llegim en alguns comentaris a TripAdvisor: "Vaig estar sopant en aquest fantàstic restaurant amb unes amigues, i l'experiència, destacant l'entrada al palau del segle XVI que l'acull, ha estat inoblidable. En un entorn molt bonic, amb vista a la Catedral, hem degustat plats molt elaborats i molt ben presentats però alhora amb sabors ben definits i harmoniosos. Es pot destacar, en la meva opinió, el gelat de garotes, l'antipastura l'autunno i el risotto terra d'amare. Un detall el pa, servit calent i amb un excel·lent oli per a la "scarpetta".

2 - Sikulo - Umori & Sapori

La medalla de plata la hi porta un altre restaurant de cuina italiana, en el qual trobem tant pasta com pizza a la seva carta. Un restaurant situat a la zona del Palazzo Reale, i en el qual podem trobar un menú per al migdia i un altre per al sopar. Primers plats clàssics de la cuina italiana, com a sopa de llenties, pasta a la carbonés tradicional o rissotto de diferents classes. Com a segons plats, peixos i carns passen a tenir el paper protagonista, des d'hamburguesa de la millor carn fins a peixos com el salmó.

sik

Sikulo - Umori & Sapori a Palerm

3 - MadoniEAT

Tanca el podi aquest restaurant més enfocat cap al menjar saludable, però impregnat per tot el bo de la gastronomia italiana. Ubicat a prop del mar, està en una zona de visita obligada a Palerm en la qual trobem per exemple el Fòrum Italià o alguns palaus. A la seva carta, plats saludables com amanides, lasanyes vegetarianes, carpaccio de bolets, diferents tipus de formatges italians, embotits... A més d'una selecció d'entrepans gurmet, ideals si volem passar poc temps menjant però sense renunciar a ingredients de qualitat. Una opció informal a Palerm que està tenint molt bones crítiques gràcies a la seva proposta basada en menjar de qualitat a un bon preu.

mad

MadoniEAT a Palerm

Tres opcions per degustar tot el bo de la gastronomia italiana si tenim pensat visitar Palerm o Sicília durant aquest proper any.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)