En el nostre repàs dels restaurants més ben valorats de cada ciutat, de vegades en veiem alguns que han pujat com l'escuma quant a valoracions. Això mateix ha passat a Saragossa, on dels gairebé 1.500 que podem trobar valorats a la ciutat a la plataforma de TripAdvisor, el que està en primera posició és un del qual no havíem parlant abans. Es tracta del Mazmorra by Macera, un restaurant especialitzat en cuina mediterrània i espanyola, situat tot just a un quilòmetre de la Basílica de Nostra Senyora del Pilar, i que està arrasant en valoracions.

Una estètica diferent a Saragossa

maz2

Mazmorra by Macera

La seva estètica és de taverna irlandesa, amb una decoració temàtica de billars, amb fotografies, quadres, il·luminació, escuts i rellotges d'una autèntica sala de billar però sense perdre la qualitat que esperes en un bon restaurant.

En el Mazmorra by Macera, cuiden la presentació dels aliments i treballen sempre amb matèria primera de primera qualitat, perquè els clients gaudeixin d'una experiència culinària honesta, d'un servei professional i amable, però amb un tracte proper i a l'abast de moltes persones. A la seva carta podem trobar tant el menú viatger, amb un preu de 25,90€, com dos tipus de menús degustació (entre 26 i 30 euros depenent de quin escollim), el menú gurmet de 45€ o el menú gastronòmic, que és el que té un preu més elevat, de 80€.

maz3

Plat de la carta en el Mazmorra by Macera

Tanmateix, també podem menjar a la carta, amb el que les opcions que trobem són moltes i variades, en funció de què ens vingui de gust.

Als seus diferents menús, podem trobar plats com els següents:

  • Amanida de tomàquet rosa amb seitons, olives negres, ous de guatlla, perles Mòdena i vinagreta d'oliva
  • Carpaccio de gambes. Quenelle de gelat de poma amb gingebre
  • Tartar de tomàquet rosa de Barbastre. Oli d'Oliva del Baix Aragó.
  • Arròs melós trufat de cansalada viada a baixa temperatura amb Grana Padano i encenall de pernil
  • Corbina fresca rostida amb salsa de cava, tomàquets rostits i la seva petxina variada
  • Tataki de cansalada viada amb salsa teriyaki rostida a baixa temperatura amb puré de patata i poma, wakame i esferificacions de vermut macerat amb maduixes
  • Canelons de carn de llonganissa amb boletus i crema de bolets
  • Caneló de galtera amb salsa espanyola i ou a baixa temperatura
  • Costellam rostit a baixa temperatura (8 hores a 80è) amb barbacoa i patates rostides amb ceba
  • Lingot d'Anyell d'Aragó amb allioli de safrà

mazgrande

Plat de la carta en el Mazmorra by Macera

Com veiem, plats molt diferents però en els quals el denominador comú és en el bon gust per la cuina espanyola i mediterrània, utilitzant productes de primera qualitat i buscant sempre jocs amb els diferents ingredients. Una cuina elaborada que ja ha aixecat comentaris tan positivios com aquest a TripAdvisor: "Quant al servei genial, des del principi fins al final una atenció molt bona per part de tot el personal. Inclòs el cap, preocupant-se a tota hora de la nostra estada allà i fent-nos recomanacions. Quant al menjar, espectacular. Demanem el menú i tot molt bo (entrants, principal i postres). Provem el costellam, la garreta i el filet i tot molt bo."

Un restaurant que està arrasant a Saragossa, i que estem segurs que amb la seva proximitat i bon gust per les seves elaboracions, continuarà sent un dels més sol·licitats a la capital aragonesa.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)