Un dels primers barris de Londres que tothom visita quan viatja a la ciutat és el Soho. Situat a metres del famós Picadilly Circus, de la Regent Street i d'Oxford Street, és una de les zones més populars de la ciutat entre locals i turistes. Es considera el Soho el centre del West End de Londres, que al seu torn és la zona en la qual es congreguen la majoria de teatres i sales d'espectacles. Com no podria ser diferent, l'oferta de restaurants és molt gran a la zona del Soho, amb la qual cosa hem volgut veure els més ben valorats a TripAdvisor.

sohogrande

Soho de Londres

Una de les zones més freqüentades de Londres

1 - Scarlett Green

El restaurant Scarlett Green és el més ben valorat de la freqüentat zona del Soho. Un restaurant de cuina australiana, un país amb molta relació amb Londres i amb Anglaterra en general. Un restaurant en el qual podem trobar menjar molt internacional, des de filets i carns de la millor qualitat fins a molts tipus de torrades, amb ingredients de qualitat. Un lloc que molts escollir per prendre un brunch a la capital anglesa, i del que ja llegim comentaris com aquest: "Gran recepció quan arribem, asseguts ràpidament per un personal amable i molt servicial per respondre qualsevol pregunta que tinguéssim. Begudes ràpides i servei de menjars. El menjar era deliciós i abundant, teníem el pollastre parmi i el Melbourne Mars Bar Cheesecake Ball. Tornarem aviat. Gràcies!."

sc

Scarlett Green en el Soho

2 - Rudy's Neapolitan Pizza

La segona opció que trobem a la zona del Soho és una pizzeria que està agafant molt protagonisme a Anglaterra, ja que té diversos establiments repartits al llarg del país. El motiu? La magnífica qualitat que trobem a les seves pizzes, elaborades amb el mètode tradicional i amb ingredients variats i de molt bona qualitat. Una opció ideal si som en el Soho i tenim ganes de degustar una veritable pizza italiana.

3 - Blacklock Soho

Tanquem el medaller dels restaurants més ben valorats del Soho amb aquest especialitzat en cuina a la barbacoa, on trobem diversos tipus de carn.

bs

Blacklock Soho

Situat a penes a 200 metro del Piccadilly Circus, el Blacklock Soho ens ofereix diversos talls de carns ideals per als que gaudeixin amb aquesta menja, alhora que el podem acompanyar amb verdures o patates, i sempre amb les millors salses per treure tot el suc al nostre plat. Molts comentaris positius també podem llegir sobre les seves hamburgueses: "A la recerca de la millor hamburguesa a Londres acabem a Blacklock i no vam ser decebuts. La Blacklock Burger és una de les millors hamburgueses que he menjat en la meva vida. Igual les beef dripping xips i el kale & parmesan van estar exquisits."

Tres opcions ideals si visitem Londres, una escapada que molts fan hivern després d'hivern per gaudir de l'encant de zones com la del Soho.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de canvis en les valoracions)