Els sérums facials s'han convertit en un element indispensable en la rutina de cura de la pell de moltes persones. Gràcies a la seva alta concentració d'ingredients actius i a la seva textura líquida, que els permet penetrar més profundament a la pell, els sérums ofereixen una gran quantitat de beneficis per al cutis. I al mercat hi ha una gran quantitat d'opcions disponibles.

En aquest sentit, una de les opcions més destacades és el sérum facial potenciador Sisbela de Deliplus, una de les marques blanques més aclamades de Mercadona, i que es pot trobar a la cadena de supermercats valenciana. Aquest sérum és apte per a tota mena de pells i destaca per la seva excel·lent relació qualitat-preu.

Un sérum molt eficaç per a la cura del rostre

La fórmula d'aquest sérum a la venda a Mercadona és molt efectiva, gràcies al seu ingredient principal: el silici orgànic. Aquest element és capaç d'estimular la regeneració cel·lular i la formació de fibres de col·lagen i d'elastina, dues proteïnes que són essencials per mantenir la pell jove, ferma i elàstica. A més, el silici orgànic ajuda que les cèl·lules siguin més resistents a l'atac dels radicals lliures, la qual cosa contribueix a retardar l'envelliment de la pell.

Sérum facial potenciador Sisbela Reafirm Deliplus
Sérum facial potenciador Sisbela Reafirm de Deliplus / Mercadona

Però el silici orgànic no és l'únic ingredient actiu d'aquest sérum de Mercadona. També conté hidrolitzat d'elastina, que potencia l'elasticitat i nutrició de la pell, i centella asiàtica, una planta amb capacitat regeneradora que estimula la producció de col·lagen i ajuda a reparar i recuperar la fermesa i elasticitat de la pell. A més, la centella asiàtica té propietats antioxidants, que redueixen els efectes negatius de la pol·lució sobre la pell.

A la venda a Mercadona per 5 euros

El sérum facial potenciador de Deliplus disponible a Mercadona amb un 12% de silici orgànic es ven exclusivament a Mercadona. Aquest producte es presenta en un flascó de 30 ml i el seu preu és de tan sols 5 €, la qual cosa el converteix en una opció molt assequible per a qualsevol persona que vulgui incloure un sérum facial en la seva rutina de cura de la pell.

Si decideixes provar aquest sérum de Mercadona, és important que segueixis els passos adequats per a la seva aplicació. En primer lloc, has de netejar i eixugar la teva pell abans d'aplicar el producte. A continuació, has d'aplicar sis gotes de sérum al matí i a la nit, fent massatges suaument fins que s'absorbeixi per complet. És important que recordis que has d'aplicar el sérum abans de la crema hidratant.