Mercadona retorna a una presentació del cafè que és com la que tenien els nostres avis en els seus temps: el cafè molt. Aquesta presentació que el supermercat espanyol té al seu catàleg és l'opció ideal si volem preparar cafè de forma clàssica.

No faran falta ni càpsules ni cap altra presentació de cafè. Aquest cafè molt d'Hacendado ve en una presència| de 250 grams de cafè que permetrà que puguis gaudir d'ell a qualsevol hora del dia (preparar cafè molt és molt senzill, ja que podràs fer-ho des d'una cafetera).

El nom d'aquest cafè és Mezcla, el qual podràs trobar a qualsevol de les botigues de Mercadona (fins i tot al seu portal web). Vols saber molt més sobre aquest cafè?

Cafè molt
Cafè molt

Tot el que has de saber sobre aquest cafè molt que ven Mercadona

Una cosa que no podem negar és que el cafè molt té un toc diferent en comparació amb els cafès de màquina o d'aquells elaborats mitjançant càpsules de cafè. Això es deu que en estar molt pot deixar un sabor molt més pur a la beguda, la qual cosa és una cosa que ve genial per als amants del cafè.

Ve en una presència amb un pes de 250 grams, prou com perquè puguem preparar cafè en més d'una ocasió. És bastant fàcil de fer i ho podrem fer en una cafetera (tant clàssica com moderna sense cap problema).

Has de saber que amb aquesta presentació de cafè molt no només podràs fer cafè normal, sinó que també podràs preparar altres tipus de cafès. Això és genial per si vols fer algun tipus de cafè en específic o lligat amb algun altre.

Com t'hem dit, ho podràs trobar a la venda a les botigues de Mercadona i el millor de tot és que està a canvi d'un baix preu, per la qual cosa és un cafè bastant accessible malgrat la seva clàssica presentació.