Mercadona és una distribuïdora valenciana que ha aconseguit un gran èxit al mercat gràcies a les seves marques blanques, que han estat una peça clau en la seva estratègia de negocis. Les marques com a Hacendado, Deliplus i Bosque Verde ofereixen productes d'alta qualitat a preus assequibles, la qual cosa ha fet que es converteixin en un referent al mercat dels consumidors.

Entre les marques blanques de Mercadona, Deliplus és una de les més valorades pels clients. És una de les més apreciades pels clients a causa de la qualitat i varietat de productes que ofereix per a la cura personal. Amb elles, Mercadona ha aconseguit consolidar-se com un dels centres de referència a l'hora de fer compres.

Es tracta de la marca beauty de l'empresa, que ofereix una àmplia gamma de productes de cura personal, des de maquillatges fins a cremes hidratants i gels de bany. I, en gran part, gràcies a ella la secció de perfumeria i cosmètica de Mercadona és una de les més visitades pels clients de la cadena de supermercats.

Aquesta fragància de Deliplus es converteix en una de les opcions més econòmiques per regalar a Sant Valentí

Una marca sota la qual podem trobar actualment nombroses opcions que es postulen com a regals perfectes per a Sant Valentí. Per exemple, l'Eau de toilette Monogotas de Deliplus. Una fragància amb aroma a poma que està sent un èxit de vendes.

Eau de toilette de dona Monogotas de poma|illa de Deliplus
Eau de toilette de dona Monogotas de poma de Deliplus / Mercadona

Aquesta fragància de Deliplus ve en un elegant flascó que integra un dosificador perquè li treguis el màxim partit sense malgastar ni una sola gota. I aporta una aroma fresca i natural que et transportarà als camps on es conreen les millors pomes.

Com dèiem, aquest producte l'envasa Deliplus, però l'elabora la companyia RNB, una empresa especialista en la matèria establerta a València.

Un producte que trobaràs en flascons de 100 ml a un preu imbatible de només 3,25 euros. I podràs comprar-lo tant a través de la pàgina web de Mercadona com a les seves botigues físiques.