Mercadona és una cadena de supermercats valenciana que ofereix un ampli catàleg de productes a la venda durant tot l'any. Tanmateix, alguns d'aquests productes varien en funció de l'època o de les dates assenyalades. En el cas de Sant Valentí, Mercadona s'ha enfocat en oferir productes relacionats amb aquesta data. Igual com durant les festes nadalenques, on s'ofereixen plats gurmet preparats, ara es poden trobar productes específics per a Sant Valentí.

Un d'aquests productes és un pastís elaborat per la marca Hacendado, una de les més populars a Mercadona, i produït per la companyia Pastisfred a Montblanc, Tarragona. Aquest pastís compta amb un aspecte exclusiu i cridaner, així com amb un sabor irresistible que farà les delícies dels més llaminers. Mercadona ha estat comptant els dies fins a Sant Valentí amb l'esperança que aquest pastís sigui un èxit entre els enamorats. Un pastís de cor vermell cridaner i deliciós que, si ets un fanàtic de les postres, t'encantarà el seu sabor i no et penediràs de provar-lo.

Pastís cor farcit de nata i crema d'avellana cruixent San Valentín de Hacendado1
Pastís cor farcit de nata i crema d'avellana cruixent Sant Valentí de Hacendado / Mercadona

Mercadona té el pastís estrella per a San Valentín

El pastís de cor vermell és un producte que crida l'atenció per la seva singular forma i el seu sabor irresistible. Amb un exterior brillant en vermell, el seu interior està farcit de nata i crema d'avellana cruixent, que combinats creen una experiència culinària única. Tanmateix, has de tenir en compte que conté lactosa, gluten i una alta quantitat de sucre, per la qual cosa no és apta per a tot el públic.

Aquest pastís ha estat un èxit a les botigues de Mercadona, on es pot trobar a la secció de congelats. Per conservar-la, és important mantenir-la al congelador a una temperatura de -18ºC. A més, el fabricant recomana descongelar-la abans de consumir-la durant un temps determinat en nevera o temperatura ambient. Amb 15 minuts serà suficient.

Pastís cor farcit de nata i crema d'avellana cruixent San Valentín de Hacendado
Pastís cor farcit de nata i crema d'avellana cruixent Sant Valentí de Hacendado / Mercadona

Cada porció de pastís pesa 320 grams i el seu preu és de 6,50 euros cada unitat, la qual cosa equival a 20,313 euros per quilogram. Pots adquirir-la tant a les botigues físiques de Mercadona com en la seva pàgina web.