A la tardor Madrid rep una gran quantitat de turisme nacional, amb ganes de recórrer els seus atapeïts carrers, visitar les seves botigues, veure els seus monuments... i un dels punts àlgids de la temporada és el pont del Pilar que tenim a la cantonada.
És per això que hem volgut descobrir en TripAdvisor dos restaurants del centre de Madrid, en concret aquells que estan catalogats com a elegants, perquè puguem sorprendre les persones amb qui visitarem la capital.
El centre de Madrid s'omple en el pont del Pilar
Plaça de Major de Madrid
El primer que us volem mostrar és un que ja té una estrella Michelin. Comencem fort. Es tracta del restaurant Cebo, situat en la carrera San Jerónimo.
Aquest restaurant en ple cor de Madrid vessa estil i modernitat per tots costats, amb un disseny cuidat al més mínim detall, i una barra semicircular que enarbora la bandera del luxe. Als comandaments de la cuina hi ha Aurelio Morales, que desenvolupa una cuina que fusiona la catalana i la madrilenya.
Restaurant Cebo
La seva elaborada proposta se centra a tres interessants menús degustació (Els nostres clàssics, Somos i Somos Cebo); tanmateix, al llarg de l'any aquests es veuen enriquits amb altres ofertes, de caràcter molt més temàtic i temporal, que denominen "Cápsulas".
Perquè ens fem una idea, us posem algun exemple de la seva carta, que sol combinar el mar i la muntanya. Un entrant que ens ha cridat molt l'atenció són les ostres amb suc de rostit i caviar, encara que l'ou de pepitoria, au escabetxada, caviar i brou de rostes tampoc no es queda enrere. Quant als plats principals, podrem escollir entre carns, peixos i arrossos, cada un elaborat d'una forma molt particular i que us recomanem que mireu a la carta online. El rang de preus mitjà és de 80 a 150 euros, funció del menú que escollim per a aquesta fantàstica experiència gastronòmica
La segona opció que us portem també ha aconseguit ja una estrella Michelin, i es tracta del Corral de la Moreria, en ple centre de Madrid, a prop de l'Almudena. Molt fusionat amb l'art del flamenc, aquest restaurant està comandat per David García, i ens proposa una cuina amb molta influència basca, amb la qual cosa res no pot sortir malament. Defensor a ultrança de l'horta ecològica, el cultiu controlat i les bones matèries primeres, la seva cuina d'arrel destaca pels brous, fons i sucs, elaborats, amb productes naturals i de primera qualitat.
Restaurant Corral de la Moreria
Trobem diferents menús: degustació, el soleá i l'alegries, i la mitjana de preus per comensal va des dels 50 fins als 150 euros. Tots els plats que podem veure a la carta tenen una mica en comú: l'ús de productes de gran qualitat en la seva elaboració, amb el que el bon resultat final està assegurat.
Com veiem, dues opcions ideals si som en el centre de Madrid i volem sorprendre aquesta persona tan especial, ja que aquests dos restaurants amb estrella Michelin estan arrasant en TripAdvisor.
(Aquest mitjà no es responsabilitza de qualsevol canvi en les valoracions)