Si et ve de gust anar a França (motius per a la qual cosa n'hi ha molts) però prefereixes evitar una gran ciutat com París, el país ens dona una sèrie d'opcions més que interessants, entre les quals es troba Bordeus.

A més, per als amants de la bona gastronomia francesa, és una ciutat ideal, ja que compta amb diversos restaurants amb estrella Michelin, i avui hem volgut veure a TripAdvisor quins són els més ben valorats.

Estrelles Michelin a Bordeus

Encapçalant el rànquing tenim el restaurant Soléna, un restaurant bastant cèntric que ens ofereix cuina francesa i que ja té en el seu historial una estrella Michelin. Aquest restaurant aposta per la sobrietat i la cuina creativa, amb la característica que cada recepta té màxim tres ingredients. Senzilla, reconeixible i elaborada al ritme que marca el mercat. Qui ens la proposa és Victor Ostronzec, l'ambiciós xef del Soléna, que no dubta a apel·lar a la confiança del comensal per fer-lo degustar un menú sorpresa ad hoc.

solena

Interior del Soléna

Alguns dels comentaris que llegim en TripAdvisor ja ens parlen més que bé sobre aquest restaurant: "Si ets a Bordeus i t'agrada el bon menjar, és una parada obligatòria. Nosaltres triem el menú de 8 temps i la veritat és que tots van ser deliciosos. El lloc és molt acollidor i bonic, el servei és excel·lent. Provin de fer reserva abans, ja que únicament pots entrar amb una reserva. Nosaltres vam fer la reserva aquell dia al matí i vam tenir molta sort de trobar un lloc disponible."

solenagrande

Elaboració del Soléna

Algunes de les fotografies que hem vist són una delícia visual, una creativitat a la cuina que es reflecteix als plats i en els seus elaborats acabats.

En segon lloc, el restaurant amb estrella Michelin més ben valorat, que compta amb dues estrelles, és el Le Pressoir d'Argent Gordon Ramsay. Aquest restaurant especialitzat en menjar francès i contemporani, arrasa amb comentaris com el següent també a TripAdvisor: "Tenir una experiència en aquest restaurant és sensacional. La seva decoració, la seva atenció, el seu menjar i la selecció de vins oferts per al maridatge, és un bon reflex de la qualitat que posa Gordon Ramsay als seus restaurants i justifica plenament les dues estrelles Michelin que ha guanyat. El menjar espectacular amb platets acuradament preparats i l'ambient elegant i distingit."

Aquest restaurant es focalitza molt en el producte de la regió de Bordeus, per fer-nos coneixedors de la bona matèria primera que tenen, i que puguem apreciar les seves elaborades i creatives receptes.

pressoir

Le Pressoir d'Argent Gordon Ramsay

Dues propostes de restaurant Michelin que resulten ser experiències gastronòmiques de les que es recorden a Bordeus, que aposten per la cuina clàssica francesa però sense renunciar a les noves tècniques de cuina i influències internacionals.

Si Bordeus està en els teus plans, aquestes són dues opcions per fer de la teva escapada una mica inoblidable.

(Aquest mitjà no es responsabilitza de qualsevol canvi en les valoracions)