Després de gairebé un mes de l'inici de la primavera, les temperatures continuen pujant i cada vegada l'estiu sembla més proper. Si un dels membres de la família que pateix més amb la calor és el vostre gos o mascota, Carrefour ofereix la solució a un preu molt rebaixat.

La nova piscina per a gossos de Carrefour

En aquest estiu que s'apropa i en què sembla que algunes restriccions per la pandèmia del coronavirus continuaran vigents, les millors opcions vacacionals passen per viatges més locals, en cotxe o caravana i en plena naturalesa.

Aquest tipus d'escapades ofereixen unes condicions que viatges internacionals no tenen, com un pressupost més econòmic, menys hores de trajecte, més temps per gaudir i menys estrès.

I a més, els amos i propietàries de gossos, gats, conills i altres mascotes podran emportar-se els seus millors amics, ja que els entorns rurals solen ser més permissius amb els animals que els hotels i allotjaments hotelers.

Piscina gossos / CarrefourCarrefour presenta les seves piscines per a gossos en oferta per la meitat del seu preu original i gran resistència / Carrefour

I si el càmping ofereix piscina o dutxes, però el vostre gos no hi pot accedir, Carrefour ofereix la solució: una piscina plegable per a gossos.

Feta de PVC i amb panells de fusta que li donen estabilitat i gran resistència, tindrà la vostra mascota la mar d'entretinguda durant les vacances.

Estiu fàcil per a mascotes al millor preu

Entre les seves característiques destaca un terra antilliscant, un fàcil muntatge sense necessitat d'inflar i un forat de drenatge per a buidatge i neteja| fàcil. A més, plegada només mesura 34 x 32 x 9 centímetres.

Piscina gossos / CarrefourLa piscina per a gossos de Carrefour és plegable i molt resistent / Carrefour

Per utilitzar-la només haureu de desplegar-la i omplir-la d'aigua. Oberta ocupa 140 centímetres de diàmetre i 30 de profunditat.

I en altres moments de menys calor pot servir com sorral o piscina de boles.

A més, com sempre, al millor preu. Aquest article costava 88,99 euros i ara Carrefour l'ofereix per 57,99 euros.

La cadena francesa de supermercats té també al seu catàleg online dues piscines canines més, que estan en oferta també per 49,99 euros. Només haureu de navegar per la seva pàgina web per obtenir el descompte i que us la portin a casa llesta per gaudir de la calor.