Tal com t'hem explicat en altres ocasions, el catàleg de Mercadona és variable. És a dir, és cert que hi ha productes que estan a la venda tot l'any. Però també n'hi ha que estan disponibles només en èpoques concretes. I ara que el Nadal està a la cantonada podem trobar diferents opcions relacionades amb aquestes dates.

Encara falten uns quants dies per a les festes nadalenques. Però el cert és que el macro pont de la setmana passada sol ser el tret de sortida perquè moltes famílies comencin a organitzar-se per a aquestes dates tan assenyalades que arribaran en tot just dues setmanes. Una cosa que ja saben a les grans superfícies com Mercadona. I per això ja han començat a omplir les seves prestatgeries i el seu catàleg online amb productes típics del Nadal. Per exemple, el que ocupa les següents línies.

Mercadona té un pastís ideal per a les festes nadalenques

Es tracta del pastís de crema d'avellana d'Hacendado. Un pastís que destaca pel seu sabor deliciós i inconfusible, i el seu preu. Ve en peces de 880 grams que dona per a unes 10 racions. I només costa 9,50 euros, tant en la pàgina web de Mercadona com a les botigues físiques. És a dir, cada ració surt a menys d'un euro. La trobaràs a la secció de congelats.

Pastís crema avellana blanca Hisendat
Pastís crema avellana blanca d'Hisendat / Mercadona

Amb aquest pastís quedaràs de meravella amb els teus convidats/as, que podran provar un dolç diferent dels típics torrons en els dies més assenyalats. Una alternativa que no et penediràs de tenir a casa per sorprendre els teus comensals.

Disseny atractiu i sabor irresistible

Un pastís que, a més, llueix un aspecte del més nadalenc. El color blanc del seu exterior amb els trossos d'avellana recordarà aquesta típica bola de l'arbre de nadal amb purpurina o flocs de neu.

Aquest pastís de crema d'avellana l'envasa Hacendado, una de les marques blanques més aclamades de Mercadona. Encara que la fabrica Pastisfred, una empresa establerta a Montblanc, Tarragona, i que sol ser una de les proveïdores habituals de Mercadona a la secció de postres.