Les gyozas són un dels plats més característics de la gastronomia japonesa. Aquesta recepta ja s'ha instaurat completament a Espanya i ja són molts els supermercats que el venen en els seus lineals. És el cas de Mercadona que ha posat a la venda i ha tornat bojos els seus clients per voler provar aquest menjar asiàtic que està per llepar-se els dits.

Es tracta d'una safata de gyozas, perfectes per gaudir sol o amb familiars o amics. Ve en presentacions diferents per poder complaure diferents gustos. N'hi ha de dos tipus: de porc i de verdures. Si ets vegetarià, la segona opció serà perfecta per a tu, a més que no manca de sabor en absolut.

Gyozas de porc i verdura
Gyozas de porc i verdura / Mercadona

Un dels plats més venuts de Mercadona

Les gyozas asiàtiques ens poden recordar a les típiques crestes espanyoles de tota la vida. Es poden omplir del que vulguis, encara que, el més comú és fer-ho amb carn i verdures. Són molt fàcils de cuinar i són delicioses. Només hauràs de fregir-les en una paella amb oli i esperar que la seva massa es torni daurada i cruixent. Es considera un aliment molt saludable que pots posar d'aperitiu quan els teus amics vagin a visitar-te a la teva casa.

Venen congelades pel que són molt fàcils de conservar, i es poden fer a la paella, la fregidora i, fins i tot, al microones.

El preu d'aquestes safates de gyozas és només de 4 euros a qualsevol de les botigues de Mercadona, encara que també la pots sol·licitar a través de la seva pàgina web. És una menja a tenir molt en compte per provar. Cada safata porta 4 unitats de gyozas i venen congelades. Abans de preparar-los cal deixar-los fora de la nevera almenys uns 15 minuts, després només cal cuinar-los en una paella amb oli calent entre 5 i 7 minuts.

Ara mateix són del més venut a Mercadona. I és que el menjar japonès és molt famós en occident i en els últims anys la seva expansió ha anat molt més enllà a causa de la creixent popularitat d'aquesta cultura.