El xampú sec d'O'lysee és un total èxit a totes les botigues de Mercadona a causa del bé que funciona, sent ara mateix del més comentat a la secció de cosmètics de la companyia.

Deixa molt bons resultats i cuida el nostre cuir cabellut, ja que es tracta d'un "dry shampoo" amb el qual podrem aconseguir excel·lents resultats al nostre cabell sense necessitat de rentar-nos-el, amb el que podrem prolongar aquesta acció i gaudir de tenir el cabell net durant un temps més.

És sens dubte un bon xampú en sec, però el que més ens agrada de la seva llauna és que tan sols té un preu de 2 euros, raó per la qual tothom està corrent a aconseguir aquest model.

Xampú
Xampú

Aquest xampú sec ha de ser en la teva pròxima llista de compra sí o sí

El xampú sec és un tipus de xampú que porta al mercat des de fa molt temps que ens ajuda a netejar el nostre cabell sense necessitat de mullar-lo i fer que el mateix quedi perfecte per pentinar-lo sense necessitat d'utilitzar res més.

Aquest model específicament ve en una llauna amb un contingut de 200 ml amb un disseny de polvoritzador que farà que l'aplicació d'aquest xampú sigui una cosa bastant senzilla. A més, aquest model en específic d'O'lysee ens ajudarà a aconseguir volum al cabell sense necessitat que hàgim d'aplicar res més.

Ens han comentat que hi ha diverses influenceres que han admès l'ús d'aquest xampú en sec, la qual cosa certifica que el mateix és bo. El seu mode d'aplicació és bastant senzill i el seu efecte immediat, pel que no tardaràs gaire a haver de rentar els seus cabells amb aquest xampú en sec, el qual remourà el greix i deixarà el teu cabell amb volum.

Podràs aconseguir-ho a qualsevol de les botigues de Mercadona sota un preu generós de 2 euros, la qual cosa ens sembla genial per gaudir de tots els avantatges que ofereix aquest xampú en sec.