Continuem repassant alguns dels regals amb què pots triomfar el Dia del Pare. I si el teu és dels que gaudeix de la bona gastronomia i de les mossegades més exclusives, el que t'expliquem a continuació t'interessa. Està al Club del Gurmet d'El Corte Inglés.

Ja saps que la cadena de grans magatzems té a la seva secció de supermercat una de les més freqüentades pels seus visitants. Això és perquè al supermercat d'El Corte Inglés trobaràs productes d'altíssima qualitat, tant els de marques reconegudes com els de la marques blanques d'El Corte Inglés.

Al Club del Gurmet d'El Corte Inglés trobaràs un regal perfecte per als pares amb paladars més exigents

I no només això. L'empresa té a la marca Club del Gurmet els seus productes de qualitat superior. Mentre que a la secció que porta el mateix nom trobaràs els productes més exclusius arribats des de totes les parts del món.

Una secció en la qual trobaràs articles tan irresistibles com el Pernil de Gla 100% Ibèric que ve envasat sota la marca Club del Gurmet i que resulta en un dels regals que pots fer per al Dia del Pare més exclusius i amb el qual quedaràs de meravella.

Pernil de Gla 100% Ibérico peça Club del Gurmet

Pernil de Gla 100% Ibérico peça Club del Gurmet / El Corte Inglés

El Pernil de Gla 100% Ibérico del Club Del Gurmet està rebaixat

Aquest Pernil de Gla 100% Ibérico del Club Del Gurmet ve en peces de 6,5 quilos. I segons anuncia El Corte Inglés al seu web, està elaborat amb les potes posteriors de porcs ibèrics que s'han criat en llibertat a les deveses. Allà, segons explica el fabricant, cada porc viu "com un rei", i és que cada un compta amb més d'una hectàrea per a ell sol en la qual pastura en total llibertat. Gràcies a això aconsegueix les glans que necessita.

Com a resultat, s'obté aquest pernil "únic", que representa "la perfecta conjunció de la montanera a la devesa, els processos tradicionals i les més modernes instal·lacions".

Un excel·lent Pernil de Gla 100% Ibèric que, a més, està rebaixat en un 21%. Així, si normalment costa 495 euros, aquests dies pot ser teu per 390 € a la secció del Club del Gurmet del web d'El Corte Inglés.