El Club del Gurmet d'El Corte Inglés no para en articles quan de qualitat es tracta i en aquesta ocasió ha llançat un caviar 100% natural i fresc, que a més és digne de qualsevol restaurant de luxe, però que ara pot estar a la teva taula sense que hagis de sortir de casa ni ser un xef professional.

Amb el nom de Beluga Imperial Finest Caspian Pearl és el que caviar fresc que et trobes al Club del Gurmet d'El Corte Inglés i que està fet de l'esturió, específicament de l'espècie Fus Fus, un dels peixos més antics, i sota processos d'obtenció minuciosos per mantenir el sabor que el caracteritza.

Un dels seus atractius principals és que el caviar del Club del Gurmet d'El Corte Inglés té un aspecte natural i fresc des del moment que l'obres. Les freses d'esturió combinades amb la sal fan d'aquest un plat exclusiu que per a molts justifica el seu preu.

Caviar fresc Beluga Imperial Finest Caspian Pearl

Caviar fresc Beluga Imperial Finest Caspian Pearl / El Corte Inglés

Fresc i contundent, el caviar que almenys una vegada has de provar

N'hi ha prou amb veure'l per adonar-se'n que es tracta d'un autèntic caviar processat adequadament, doncs a més de tenir un sabor sumptuós, compta amb un gust que es detecta des del primer mos i els qui l'han provat poden donar fe d'això.

Compta amb una bona textura, ja que les freses tenen una mida considerable perquè cada porció sigui prou substanciosa com per a una persona. Quant a l'aspecte, el color varia en diverses tonalitats, pel que et trobes amb tons gris-diamant que passen a gris-daurat.

Aquest producte ja pots trobar-lo disponible en la secció del Club del Gurmet d'El Corte Inglés i encara que no té el preu més baix de tots, podem dir que ha tingut un èxit rotund entre els amants d'aquest aliment, que el qualifiquen com un dels millors que han provat en molt temps.

Si estàs interessat en provar-lo, has de saber que està disponible en presentacions de 100 grams. Una terrina que ve identificada amb la marca i el tipus de caviar perquè puguis distingir-lo ràpidament.

El preu de cada una d'aquestes terrines té un preu de 625 euros, ja que el kg està valorat en 6.250 euros.