Si encara no saps què regalar el Dia del Pare, potser hauries de començar a prendre una decisió. S'esgota el temps. No obstant això, no et desesperis. Et presentem un producte del Club del Gurmet d'El Corte Inglés perfecte per a aquells pares amants del món culinari.

Si el teu pare és aficionat a provar nous sabors o li agrada passar hores a la cuina preparant els millors plats, a la secció del Club del Gurmet de la pàgina web d'El Corte Inglés trobaràs una novetat molt interessant que, a més, està de rebaixa aquests dies.

Al Club del Gurmet d'El Corte Inglés trobaràs rebaixada una selecció de quatre olis exclusius

Es tracta de l'estoig amb quatre varietats d'oli d'oliva verge orgànics de la marca Hacienda Guzmán. Un pack amb què es poden aportar els millors gustos a qualsevol plat i que encantaran, no només al teu pare, sinó a tots els amants de la bona gastronomia.

Estotgi 4 varietats d'oli d'oliva verge orgànics Hisenda Guzmán

Estotgi 4 varietats d'oli d'oliva verge orgànics Hacienda Guzmán / El Corte Inglés

Aquest estoig, segons el fabricant, està elaborat després de ser sotmesos a un exclusiu i minuciós procés de selecció. I en total conté quatre olis. Tres d'ells són d'una sola varietat, mentre que el quart consisteix en una mescla de diferents variants.

En primer lloc tenim l'oli elaborat amb Manzanilla. Aquest, segons el tast, és "extra d'afruitat intens, amb aromes i sabors a tomaquera i notes verdes, d'amargor mitjana i picor suau." Està recomanat per a amanides de fulles de sabor amarg, carns i peixos vermells, i fruites cítriques.

Estotgi 4 varietats d'oli d'oliva verge orgànics Hisenda Guzmán1

Estotgi 4 varietats d'oli d'oliva verge orgànics Hacienda Guzmán / El Corte Inglés

D'altra banda tenim l'oli d'Hojiblanca. En aquest cas està elaborat amb hojiblanca en la seva totalitat. El seu sabor té "aromes verds que recorden vegetals de tomàquet, herba acabada de tallar i carxofa". I està recomanat per a verdures, especialment verdures a la graella, i pernil ibèric de gla.

Tres olis d'una variant i un 'coupage'

En tercer lloc tenim l'oli d'Arbequina. Aquest té una "baixa amargor i picor mitjana en boca fruit de la combinació de matisos provinents d'herbes aromàtiques i fruits verds". I està recomanat per a amanides suaus, carns, peixos blancs i postres".

Estotgi 4 varietats d'oli d'oliva verge orgànics Hisenda Guzmán2

Estotgi 4 varietats d'oli d'oliva verge orgànics Hacienda Guzmán / El Corte Inglés

Finalment tenim el Coupage, que barreja les varietats anteriors. Té una picor i amargor suaus. I està recomanat per a postres i gelats, carns i peixos blancs.

Cada flascó conté 250 ml. I el seu preu habitual és de 49 euros, però aquests dies està rebaixat en un 10% fins als 44 €.