Des de petits els berenars són cobejats, representen aquell moment del dia en què podem donar-li un gust al paladar, sobretot si són mossades dolces plenes de sabor. Mercadona sap que és un menjar essencial, així que té a la venda unes riques tòfones que els clients de la cadena s'estan emportant per quantitats. Les trufes de xocolata de Mercadona són unes autèntiques postres, i dels més venuts. Es tracta d'una barreja de xocolata negra fosa, mantega, sucre llustre i rovell d'ou. Aquestes tòfones toves i delicioses es presenten de manera congelada, per consumir-les quan el client vulgui i no s'arribin a fer malbé o fondre, i més en aquesta època de l'any.

Aquests bombons de xocolata proporcionen 450 kcal per cada 100 grams; a més, aporten 27,9 g de greix, 14,8 g de greixos saturats, 45,1 g d'hidrats de carboni, 34,8 g de sucres, 4,9 g de proteïnes i 0,3 g de sal. Sense cap dubte, les tòfones de xocolata s'han convertit en una de les postres més desitjades i és que, qui no gaudeix amb unes trufes de xocolata casolanes després d'un dinar o un sopar? Això fa que siguin un dels productes més comprats al supermercat.

Trufes|Tòfones de Mercadona
Tòfones de Mercadona

Si desitges provar aquesta nova proposta de tòfona, el que has de fer és sol·licitar-la per la pàgina web de Mercadona o apropar-se personalment a la tenda física del supermercat. La millor part rau en el seu preu, ja que és molt assequible i s'ajusta a totes les butxaques. No deixis de provar-la perquè realment valen la pena.

Més enllà de ser saboroses, aquestes trufes també són bones per a la salut

Les trufes són una menja però no només això, estan plenes de beneficis per a l'organisme. D'elles es diu que prevenen l'envelliment, a més de rejovenir els teixits, amb efecte elastificant. Entre els efectes beneficiosos de la tòfona trobem també el d'aclarir les taques: en contacte amb la pell, de fet, els seus pigments actuen sobre l'excés de melanina, amb l'efecte d'aclarir possibles taques cutànies.