Mercadona ja té a la venda el clàssic tronc de Nadal que no pot faltar en les festivitats i que et facilitarà la preparació del sopar especial. Es tracta d'un tronc de Nadal fet de tòfona i que es troba a la secció de congelats perquè puguis gaudir-ne quan desitgis.

Conquereix tots els paladars amb Mercadona

És un tronc de Mercadona amb farcit de tòfona que ve acompanyat de nata, sucre, oli de gira-sol, cacau en pols, farina de blat i altres ingredients que li aporten el millor sabor i textura per gaudir a casa com tot just fet. Amb el clàssic disseny de tronc, embolicat i amb vetes en la part exterior que venen donades per una capa de xocolata que cregui el millor efecte visual, acompanyat de colorits sprinkles i dolços de nadal que encantaran als més petits de la casa.

Postres de Mercadona
Postres de Mercadona

Aquest tronc ve en una mida prou gran com perquè puguis repartir-ho fins i tot en 8 racions, a més de tenir un pes de 520 grams en total. En ser un producte congelat, és recomanable que el mantinguis a 18°C. Quant a la seva descongelació, pots deixar-ho en el costat de la nevera, la qual cosa prendrà un temps de 4 hores aproximadament. Ara si tens pressa, el millor serà deixar-ho a temperatura ambient fora de la nevera, amb un temps de descongelació aproximat de 2 hores i una mica més.

Des de ja pots aconseguir aquest producte de Mercadona a la seva secció de congelats i el preu ha acabat de convèncer-nos ja que és bastant assumible i pots tenir-ho a la teva taula aquest any per 6 euros.

Pots servir-ho complet perquè els comensals triïn la quantitat que desitgin o servir-ho com a postres després d'un bon sopar. El que sí que hem d'avançar-te és que s'està esgotant ràpidament a Mercadona, així que has de córrer i aconseguir el teu si de veritat vols provar-ho i sorprendre els teus convidats.