Mercadona ens ha deixat amb la boca oberta amb el nou perfum d'edició limitada que té a la venda, el qual és un perfum més que ideal per utilitzar-los durant aquesta època Nadalenca o per regar-lo, per a qualsevol de les dues ocasions ve bé.

Aquest perfum ha ocasionat un esclat a les xarxes com TikTok, ja que són moltes les que no han deixat de publicar qualsevol cosa sobre aquest perfum, el qual té un toc realment hilarant.

La seva caixa sembla de total luxe, per la qual cosa el podràs comprar i donar-lo com a regal sense cap problema, i això per tan sols 12 euros, un preu més que genial tenint en compte el bé que fa olor aquest perfum.

Perfum de Mercadona
Perfum de Mercadona

Aquest és el millor perfum que ha llançat Mercadona en els últims 3 mesos

Aquest perfum ve en un atractiu envàs de 10 mil·lilitres que ve en una caixa bastant cridanera, que deixa fins i tot una mica a la vista la qualitat d'aquesta caixa. El nom d'aquest perfum és Éclat i el mateix està arrasant.

Això és a causa que té una aroma bastant lleugera i agradable que romandrà en tu durant moltes hores. És una fragància més que apta per a qualsevol dona i més que res perquè ve amb un toc bastant delicat que li confereix aquesta aroma que tan boges han tornat totes.

Com hem dit un parell de línies enrere, aquest perfum és d'edició limitada, pel que és segur que s'esgotarà en qualsevol moment, i d'assegurança ho farà abans de Nit de Nadal o Nadal. No ho sabem, però el cert és que està venent molt.

Tanmateix, podràs fer-te amb aquest perfum sense problema a qualsevol de les botigues de Mercadona, fins i tot a la seva botiga online, així que no esperis gaire en aconseguir aquest perfum Éclat, ja que està en el centre de mira dels carros de compres de totes aquesta temporada.